Hihat ylös! Työhyvinvointi-starttipaja

17.10.2023 klo 14:30 - 16:00

Original Sokos Hotel Vaakunassa, Karhunkruunu


Tule mukaan maksuttomaan työhyvinvointi starttipajaan!

ti 17.10. klo 14.30-16 Hihat ylös! Työhyvinvointi-starttipaja 

Sokos Hotel Vaakuna, Karhunkruunu. Kouluttajana Tuukka Nieminen, Motivire

Ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjälle hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä voimavara. Osallistu nyt työhyvinvointiaiheiseen työpajaan, jonka meille pitää hyvinvointivalmentaja Tuukka Nieminen. Työpajan aikana työhyvinvointiin lähestytään Motiviren Kaikki Yhdessä-valmennuskokonaisuuden kautta, jonka tarkoituksena on auttaa osallistujia pohtimaan oman hyvinvoinnin ja terveyden perusteita sekä auttaa rakentamaan omaan arkeen sopivia työkykyä ja terveyttä edistäviä tavoitteita. Tässä maksuttomassa starttipajassa tutustutaan ja orientoidutaan työhyvinvoinnin aiheisiin mm. voimavarakartoituksen avulla. Tervetuloa mukaan!

 


Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta, joka on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen työpajoihin vuoden 2023 loppuun saakka. Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja).

Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun ja Satakunnan Yrittäjät -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:

Marja Suonvieri                    
044 323 5194                     
marja.suonvieri@prizz.fi  

Ronja Niemi
040 417 5333
ronja.niemi@prizz.fi

Jaa uutinen