Info&Starttipaja: Tuotteistaminen

04.05.2023 klo 14:00 - 16:00

Porin Yliopistokeskus (Augusti) & Teams


Tuotteistamalla lisää myyntiä!

Tuotteistaminen on avain yrityksesi menestymiseen. Sen avulla voit kasvattaa ja kehittää toimintaasi.

Kartoittamalla asiakaskuntasi tai asiakaskohderyhmäsi tarpeita, toiveita ja vaatimuksia pääset hyvin alkuun. Kun tarpeet ovat selvillä tulee sinun osata kertoa kuinka tuotteesi ja palvelusi tulevat auttamaan potentiaalisia asiakkaitasi. Lisäksi on syytä osata laskea kannattavuus ja hinnoitella tuotteesi kilpailukykyisesti. Menestyksesi varmistat testaamalla ja pilotoimalla, joiden jälkeen olet valmis kaupallistamaan tuotteesi.

Näihin aiheisiin pääset sisään maksuttomassa tilaisuudessa 4.5.2023 klo 14-16 kun yritysten edustajat perehdytetään käytännön esimerkkien kautta aiheeseen. Tilaisuus järjestetään hybridi-tapahtumana Porin yliopistokeskuksella sekä etäosallistumismahdollisuus Teamsilla.

Asiantuntijana Jouni OrtjuAiheeseen perehdyttää Jouni Ortju, joka on toiminut vuodesta 2005 lähtien liikkeenjohdon konsulttiyrittäjänä Laatukoulutus Jouni Ortju Ky:ssä ja sparrannut & kouluttanut pääasiassa palvelusektorin yrittäjiä ja yritysten henkilöstöjä ja muitakin toimijoita erilaisissa osaamisen ja palvelujen tuotteistamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen.

Tilaisuudessa kerromme myös tulevista työpajoista, joissa pääset käsittelemään omien tuotteiden ja palveluiden tuotteistamista. Pääset myös halutessasi vaikuttamaan tulevien Hihat ylös -työpajojen sisältöön.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Tapahtuman järjestää Prizztech Oy. Järjestelyihin osallistuvat KAMU - Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen ja Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeet. Hankkeita rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella, Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Porin seudun kunnat. Hankkeita rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Mikäli sinulla on asiasta kysyttävää, ole yhteydessä:

 

Jussi Kuusiniemi

jussi.kuusiniemi@prizz.fi

044-538 4501

 

Marjaana Reuben

marjaana.reuben@prizz.fi

044-242 7672

 

Jaa uutinen