Kasvun mahdollisuus – työkaluja kasvupolulle

23.05.2024 klo 13:00 - 16:00

Kulttuurikulma, Gallen-Kallelankatu 8, Pori


Tapahtuma tarjoaa raikkaita ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen, uusiin avauksiin, muutoksen läpivientiin ja kasvun tavoitteluun. Tapahtuman key note puhujien Paavo Beckmanin ja Satu Heikinheimon puheenvuoroista avautuu uusia näkökulmia ja inspiraatiota jo pidempään toimineiden yritysten avainhenkilöille sekä vasta yritystään starttaaville tuoreille yrittäjille.

Ilmoittaudu mukaan!

Kiinnostus tarttua uusiin mahdollisuuksiin on kuljettanut Paavo Beckmania ja Satu Heikinheimoa mielenkiintoisia polkuja kansainvälisiin businessympäristöihin ja monet kokemukset, myös epäonnistumiset ovat kerryttäneet näkemystä liiketoiminnan menestyksen rakentamisesta ja karikoiden välttämisestä sekä muutoksen välttämättömyydestä.

 

Paavo BeckmanPaavo Beckman: Ota parhaiden kasvuyhtiöiden menestysmetodit käyttöön -näin saat tuloksia nopeasti pienillä resursseilla.

Yritysten tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen, ovat Beckmanin puheenvuorojen selkäranka. Paavo tuntee myös start-up kulttuurin ja on tunnettu lean start-up metodien puolestapuhuja. Paavo Beckman on johtanut tiimejä niin San Franciscossa, New Yorkissa, Lontoossa kuin Helsingissäkin. Hän on ollut mukana kehittämässä kuluttajia koukuttavia markkinointi-työkaluja maailman isoimmille viihdealan brändeille USA:ssa ja Britanniassa ja toiminut yritysvalmentajana yli 10 maassa.

Beckman on ekspertti startup-korporaatio yhteistyön luotsimisessa ja hän on tunnettu lean startup -metodien puolestapuhuja! Kuuden yrityksen perustajana, hänellä on paljon kokemusta onnistumisista, mutta hän painottaa erityisesti epäonnistumisten merkitystä menestyksen tiellä. Hänen esityksissään kuullaan käytännön esimerkkejä menestystarinoista, epäonnistumisista, menetelmistä kehittää osaamista ja liiketoimintaa sekä esimerkkejä menestystä hidastavista tekijöistä. Tällä hetkellä Paavo toimii Catapult Internationalin toimitusjohtajana, jossa hänen työkuvaansa kuuluu kasvuyritysten sekä erilaisten innovatiivisten ratkaisujen etsiminen suurten pörssiyhtiöiden kehitystarpeisiin.

 

Satu HeikinheimoSatu Heikinheimo: Moderni palvelumuotoilu luo kestävää ja vaikuttavaa liiketoimintaa.

Satu Heikinheimolla on laaja kokemus tehtävistä, joissa yhdistyvät palvelumuotoilu ja liiketoiminnan kehitys. Viime vuosina Satu on työskennellyt ICT-alalla strategisen muotoilun ja kasvun tehtävissä samalla edistäen kestävyyttä. Hän myös valmentaa yrityksiä laajentamaan ajatteluaan palveluiden muotoilusta. Satu haastaa disruptoimaan tapaa, jolla suunnittelemme ja kehitämme palveluita sekä kannustaa muistamaan myös mistä asioista luovuus lopulta kumpuaa. Sen lisäksi mitä teet, valtava merkitys on sillä miten teet. Why not -asenne on vienyt Sadun monen uuden mahdollisuuden äärelle.

Hae tapahtumasta ideoita ja inspiraatiota omaan kehittämistyöhön!

 

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

 

Kasvualusta

Tilaisuus on osa Prizztech Oy:n, Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) ja Keksintösäätiö toteuttamaa Kasvualusta – uusille urille ja innovaatioille -hanketta, joka on Euroopan Unionin osarahoittama.