Kestävän kehityksen työpaja

13.05.2020 klo 13:00 - 15:00

Verkkotyöpaja


Työpaja on kohdennettu erityisesti mikro- ja pk-yrityksille. Osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Riittää, kun käytössä on tietokone ja toimiva internetyhteys.

Työpajan tavoitteena on nostaa esille ajatuksia siitä, mitä yritykset voivat saavuttaa vastuullisella, kestävän kehityksen mukaisella toiminnalla ja miten toimintaympäristön kriittisiin muutoksiin voi varautua. Nykyinen, äkillinen poikkeustila on hyvä esimerkki varautumistarpeesta. Vastuullisesti ja kestävästi toimiva yritys kykenee ennakoimaan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia, jolloin se on askeleen edellä kilpailijoita. Kestävä kehitys on myös imagovaltti ja tuo kilpailuetua.

Työpajan lopuksi yrityksillä on mahdollisuus kokeilla digitaalista kestävän kehityksen kartoituspalvelua, joka auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä vastuullisempaan ja kestävämpään suuntaan.

Sama työpaja järjestetään sekä 12.5.2020 että 13.5.2020. Ilmoittaudu jompaan kumpaan!

Ilmoittautuminen (viimeistään 8.5.2020) ja lisätiedot: ulla-maarit.jaakkola@tuni.fi, puh. 040 826 2711
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki työpajaa edeltävällä viikolla.

Tilaisuuden järjestävät Tampereen yliopisto ja Prizztech Oy osana ESR-hanketta Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla - osaamisen kehittämisen pilotointi.

Lataa tilaisuuden ohjelma alta.

Lataa pdf