Minustako yrittäjä? -info (maksuton)

11.01.2022 klo 14:00 - 16:00

Webinaari / verkkoseminaari


Tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista

Minustako yrittäjä? -infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville.

Ne infot, missä lukee "Webinaari", järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Iltainfoja järjestämme eri puolilla Satakuntaa. Tapahtumapaikan osoitetiedot löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Infoissa puhuu Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Eri paikkakunnilla on yleensä myös kunnan/kaupungin ja paikallisen yrittäjäjärjestön edustajien lyhyet puheenvuorot.

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Infot ovat maksuttomia - Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN nettilomakkeella viimeistään tapahtumapäivänä klo 12:
>> www.entersatakunta.fi/yrittajainfot

Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi.


Keväällä 2022 järjestettävät infot teemoittain:

- Minustako yrittäjä? -infot | Yleiskatsaus yrittäjyyteen ja starttirahan hakemiseen sekä tietoa maksuttomista neuvontapalveluista Satakunnassa (infot järjestetään webinaareina ja iltainfoina eri paikkakunnilla Satakunnassa)
- Liikeidea 1/2: Ideasta liikeideaksi | Ohjausta liikeidean kehittämiseen ja testaamiseen
- Liikeidea 2/2: Liikeideasta suunnitelmaksi | Mitä kaikkea liiketoimintasuunnitelman työstämisessä tulee huomioida
- Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys | Käytännön tietoa sivutoimisesta yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä

Jaa uutinen