Robocoast DemoDay: Technobothnia

17.04.2024 klo 10:00 - 14:00

Technobothnia, Vaasa


Robocoast DemoDay -tapahtumasarjan tilaisuuksissa pääset tutustumaan paikan päällä korkeakoulujen ja yliopistojen laboratorioihin.

 

Tervetuloa Vaasan Technobothniaan, joka on kolmen korkeakoulun yhteinen laboratorioyksikkö.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ohjelma

10:00 - 14:00 Technobothniassa on nähtävillä ja kokeiltavana monenlaisia konenäköratkasuja ja laitteita, muun muassa konenäöllä hitsaava yhteistyörobotti.

SODI4.0 –hankkeessa rakennettava etäohjattava automaattinen tuotantosolu rakentuu kovaa vauhtia. Tule tutustumaan tämänhetkiseen tilanteeseen ja solun digitaaliseen kaksoseen.
Samalla voit tutustua Technobothnian muihin laboratorioihin.

Technbothnia on kolmen korkeakoulun, Vaasan Yliopiston, Vaasan Ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian yhteistyön tuloksena oleva laaja laboratorioyksikkö, joka palvelee tekniikan opetuksen koulutustarpeita ja toimii tutkimuksen ja tiiviin vuorovaikutuksen alustana paikallisen teollisuuden kanssa.

Kutsu on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan uusimmista innovaatioista ja palveluista sekä tutustumaan Robocoast EDIH:n testiympäristöihin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä teknologian kehitystä ja oppia, miten nämä innovaatiot voivat muuttaa maailmaa.

Tervetuloa mukaan!

 

Sarja on osa Robocoast EDIH -palveluita. Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan komission kantaa. Euroopan unioni ja projektin rahoittajat eivät ole vastuussa niistä.