UUDISTU JA ONNISTU REKRYTOINNISSA

18.10.2023 klo 08:30 - 12:00

Scandic Kokoustila Jatsi, Pori


Rekrytoinnin keinot uudistuvat vauhdilla kun kilpailu osaavista työntekijöistä kiihtyy. Kekseliäät rekrytoijat herättävät työnhakijan mielenkiinnon ja onnistuvat parhaiten. Rekrytoinnin keinot ovat muutoksessa ja niihin pitää panostaa aikaisempaa enemmän. Myös verkostojen ja sosiaalisen rekrytoinnin voimaa kannattaa hyödyntää. Mutta miten?

Asiantuntevia ideoita ja vinkkejä rekrytointeja suunnitteleville tarjoilevat Juho Toivola ja Camilla Kylander. Rautaista kokemusta ja tuoreita näkökulmia luvassa aamupäivän tilaisuudessa! Tarkemmat puhujakuvaukset löydät alta. Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan!

OHJELMA:

8:30 Aamukahvi

9:00 Puheenvuorot

juho toivolaJuho Toivola: Onnistunut rekrytointi edellyttää rohkeutta ja vaivannäköä

Kilpailu osaajista ja tekijöistä kovenee vuosi vuodelta. Työnantajat joutuvat miettimään uusia keinoja löytääkseen, houkutellakseen ja pitääkseen tarvitsemansa työntekijät. Suoraan sanottuna: tarvitaan aiempaa enemmän rohkeutta ja vaivannäköä. Rohkeutta tehdä jotain sellaista mitä ei ole aiemmin tehnyt ja sellaista vaivannäköä johon ei ole aiemmin totouttu.

Juho kehittyi rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen ammattilaiseksi Finnairin ja Elisan siivissä. Vuonna 2014 hän aloitti yritystoiminnan, joka keskittyi henkilöarviointiin ja rekrytointikoulutukseen. Toivola on rekrytointikouluttaja ja työ- ja organisaatiopsykologi, ja hänet palkittiin vuonna 2019 vuoden rekrytointialan kehittäjänä. Parhaillaan Juho kouluttaa ja konsultoi Digital Minds Oy:n kautta ja toimii kasvuyritys Asselmointi Oy:n toisena osakkaana.

 

camilla kylander

Camilla Kylander: Sosiaalinen rekrytointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen

Camilla Kylander on rekrytointialalla toimivan Minjon Oy'n perustaja, rekrytoija, motivaatiovalmentaja ja työnhakuun keskittyvän Haku Päällä-podcastin juontaja. Camilla suhtautuu intohimoisesti siihen, miten sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä.

Motivaatiovalmentajana Camilla on uransa aikana valmentanut tuhansia yksilöitä tunnistamaan omia yksilöllisiä motivaationlähteitään. Camilla on inspiroiva, autenttinen ja helposti lähestyttävä puhuja.

 

 

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

 

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.