Virtuaaliteknologioiden mahdollisuudet - Tapahtuma-alan uudet suunnat

21.09.2022 klo 14:00 - 16:00

Caffe Lokale


Virtuaaliteknologioiden mahdollisuudet - Tapahtuma-alan uudet suunnat

Mitä termit XR, VR, AR, MR ja muut vastaavat tarkoittavat? Mitä niillä voi ja kannattaa tehdä? Mitä se maksaa? Ja ennen kaikkea, mitä hyötyä teknologioista on tapahtuma-alalla.

Santeri Saarinen työskentelee Teknologia-asiantuntijana Helsinki XR Centerissä sekä on XR4Europe yhdistyksen johtoryhmässä. Päätyönään hän tekee tutkimusta virtuaalitodellisuuden, lisätyn todellisuuden ja muiden uusien teknologioiden parissa jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Ilmoittaudu tapahtumaan TÄÄLLÄ

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.