WFI 2022

13.05.2022 klo 09:00 - 10:00

Teams


SAANA ROSSI: Vetovoimainen työnantajuus ja osaajien houkuttelu

Kevään 2022 WorkFLOW Inspires -tapahtuman neljä huippupuhujaa ovat työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Heidän puheenvuoroistaan rakentuu kattaus, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Inspiroivat puhujamme ovat Saana Rossi, Anssi Rantanen, Perttu Pölönen ja Mikko Kuitunen.

Ensimmäinen puheenvuoro kuullaan verkon välityksellä 13.5. klo 9 - 10. Tervetuloa mukaan!

Osa 1: pe 13.5.2022 klo 9 - 10 SAANA ROSSI
Vetovoimainen työnantajuus ja osaajien houkuttelu

Verkkotilaisuus

Ilmoittaudu tästä

  • Miten osaajamarkkinassa onnistutaan?
  • Miten vetovoimasta työnantajuutta voi rakentaa?
  • Entä mikä merkitys on ehdokaskokemuksella ja laadukkaalla rekrytointiprosessilla?

Saana Rossi (YTM) on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Saana työskenteli pitkään teknologiayritys Vincitissä henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Nykyisin Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana ja hänen esikoiskirjansa Rekrytoija julkaistiin vuonna 2020.

Seminaari järjestetään verkon välityksellä ja se on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Linkki tapahtumaan toimitetaan lähempänä ajankohtaa.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.