WorkFLOW inspires

07.05.2021 klo 09:00 - 10:30

Verkossa


Kaikki lähtee johtamisesta ja kulttuurista! – Panu Luukka, Leidenschaft Oy

WorkFLOW inspires -tapahtumassa kuullaan innostavia puheenvuoroja, ideoita ja oivalluksia työyhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen. Kolme huippupuhujaa rakentavat kattauksen, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Seminaarin puhujakolmikko on aiheen huippupuhujia ja he ovat perehtyneet aiheeseen oman kokemuksensa, johdon valmennusten, tutkimuksen ja kirjoittamiensa kirjojen kautta.

WorkFLOW inspires - katso seminaarin muut osiot!
 

Kaikki lähtee johtamisesta ja kulttuurista! 

Panu Luukka avaa puheenvuorossaan yrityskulttuurin merkitystä yritysten johtamisessa ja menestyksessä. Puheenvuorossa käsitellään mm. sitä, mistä tietoinen yrityskulttuuri koostuu ja miten sitä tavoitteellisesti ja konkreettisesti johdetaan. Puheenvuorossa käsitellään myös sitä, mikä on arvojen (todellisten arvojen ja tavoitearvojen) merkitys yrityskulttuurin johtamisessa.

Panu Luukka, Leidenschaft Oy

Panu Luukalla on yli 20 vuoden kokemus voittavien yrityskulttuurien rakentamisesta niin pörssiyhtiöistä kuin start-upeista. Ennen Leidenschaftia Panu on toiminut mm. Satama Interactiven henkilöstöjohtajana sekä Great Place to Workin toimitusjohtajana. Panua tituleerataan monesti Suomen Mr Yrityskulttuuriksi. Hänen kirjoittamansa yrityskulttuurin perusteos Yrityskulttuuri on kuningas julkaistiin keväällä 2019. Panu avaa puheenvuoroissaan uusia näkökulmia yritysten johtamiseen ja kehittämiseen yrityskulttuurin kautta.

 

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.