WorkFLOW inspires

21.05.2021 klo 09:00 - 10:30

Verkossa


Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito johtamisessa - Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen, Hunting Minds Oy

WorkFLOW inspires -tapahtumassa kuullaan innostavia puheenvuoroja, ideoita ja oivalluksia työyhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen. Kolme huippupuhujaa rakentavat kattauksen, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Seminaarin puhujakolmikko on aiheen huippupuhujia ja he ovat perehtyneet aiheeseen oman kokemuksensa, johdon valmennusten, tutkimuksen ja kirjoittamiensa kirjojen kautta.

WorkFLOW inspires - katso seminaarin muut osiot!
 

Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito johtamisessa 

Johtamistaidot punnitaan vaativissa tilanteissa. Keskusteluälykkyys on tutkitusti johtajien kriittinen taito. Puheenvuoro avaa sitä, miten hankalistakin tilanteista voi löytää organisaation menestymisen mahdollistavat ratkaisut. Puheenvuorossa käsitellään mm. sitä, miten lisätä tilannetajua ja parantaa kohtaamista ja tunteiden säätämisen taitoa paineisissa tilanteissa. Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen yhteisen esityksen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa. Esityksessä yhdistellään puhetta ja musiikkia ainutlaatuisella tavalla.

Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen, Hunting Minds Oy

Työpsykologian tohtori (TkT), KM Helena Åhman on tunnettu erityisesti johdon sparraajana ja työskennellyt ennen yrittäjäuraa sekä julkishallinnossa että erilaisissa yrityksissä raskaasta teollisuudesta IT:hen. Åhman on Vuoden puhuja 2015 (Speakersforum), Vuoden muutoksentekijä/puhuja TOP 3 (EventoAwards), kolmin-kertainen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittaja (teoksilla Mielen johtaminen organisaatiossa, Tilannetaju ja Keskusteluälykkyys painetilanteissa). Hänet on myös palkittu Nuorkauppakamarin maailmanpalkinnolla parhaasta projektista. Hän on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, New York Universitystä että mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin parhailta sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä.
Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhönen on perehtynyt teemoihin musiikin ja tarinoiden kautta.


Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.