Ajanvaraus - Uusyrityskeskus Enter


Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan/rekisteröintiin, starttirahaneuvojalle tai veroneuvontaan

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan | Uusyrityskeskus Enter (Prizztech Oy, Pori)

Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuin- tai kotikunta, tai yrityksen suunniteltu sijaintikunta on Harjavalta, Kokemäki, Pori tai Ulvila. Alkavan yrittäjän palvelut ovat osa em. kuntien elinkeinopalveluja.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan etäneuvontaan tai henkilökohtaiseen yritysneuvontaan ja rekisteröintiin. Voit myös varata ajan TE-toimiston starttirahaneuvojalle.

Jos olet varaamassa aikaa Poriin (yritysneuvonta, starttiraha ja rekisteröinti), valitse toimipaikaksi "Prizztech" ja palveluksi: 1) Lähitapaaminen 90 min., 2) Etäneuvonta 60-90 min. tai 3) Lyhyt puhelinneuvonta 30 min. Kokemäelle tai Harjavaltaan pääset varaamaan ajan valitsemalla toimipaikaksi "Kokemäen kaupungintalo".

Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostina ja muistutuksen tekstiviestinä. Voit itse muuttaa tai peruuttaa varaamasi ajan suoraan netissä varausvahvistuksen linkin kautta.

Enterin palvelupisteet
- Pori / Kauppakeskus Puuvilla
- Kokemäki / Kaupungintalo
- Harjavalta / Kaupungintalo tai TE-toimisto (katso lisäohjeet ajanvaraussivulta)

Näin voit valmistautua ennen yritysneuvontaan tuloa.

Jos nettiajanvaraus ei jostain syystä toimi, soita (02) 62 62 62 tai laita sähköpostia enter@prizz.fi. Voit olla yhteydessä myös suoraan neuvojiin tai jättää viestin yhteydenottolomakkeella (ks. alla). | Muiden satakuntalaiskuntien perustamisneuvonnan yhteyshenkilöt löydät täältä. | Tietosuojaselosteet

Yhteydenotto - Enter

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter

Jari Keinonen

Yrityskehittäjä

Antti Kokkila

Yrittäjyysasiantuntija

Merja Lehtonen

Yrityskehittäjä

Tero Patoranta

Yrityskehittäjä

Hanna Uusitalo

TE-toimiston starttirahaneuvoja

 UUSYRITYSKESKUS ENTER

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut Porin seudulla