Minustako yrittäjä -infot


Kiinnostaako yrittäjyys?

Minustako yrittäjä? -infoissa saa tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista Satakunnassa. Tapahtumat järjestetään webinaareina ja iltainfoina eri paikkakunnilla Satakunnassa.

Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Aikataulun ja paikkakunnat löydät tämän sivun alalaidasta.

  • Ilmoittautuminen: sivun alaosan lomakkeella viimeistään infopäivänä klo 12.
  • Peruutukset: enter[ät]prizz.fi

Webinaarit järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Infoissa puhuu Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Eri paikkakunnilla on myös kunnan/kaupungin ja paikallisen yrittäjäjärjestön edustajien lyhyet puheenvuorot.

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Tervetuloa mukaan! Lisätiedot: Merja Lehtonen, puh. 044 710 5385, Jari Keinonen, puh. 044 720 4638 ja Yrittäjät/Anne Heikintalo, p. 050 527 7145.

HUOM! Kun olet täyttänyt allaolevan lomakkeen, paina "Lähetä". Tarkista ja vahvista antamasi tiedot painamalla uudelleen "Lähetä". Jos saat vahvistussähköpostin, tiedät että ilmoittautuminen on onnistunut ok (jos viestiä ei näy, tarkista roskapostisi). Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, laita sähköpostia enter@prizz.fi. | Tämän sivun lyhytosoite on www.entersatakunta.fi/yrittajainfot | Tietosuojaselosteet

Ilmoittautumislomake
* Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään tapahtuman organisoimiseen ja ko. tapahtumasta viestimiseen (mm. muistutusviesti). www.prizz.fi/tietosuojaselosteet
Someseinä

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter Satakunta

 UUSYRITYSKESKUS Enter Satakunta

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut Porin seudulla ja Satakunnassa

Hanna Uusitalo

Starttiraha-asiantuntija | TE-toimisto

Tero Patoranta

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy

Merja Lehtonen

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy

Antti Kokkila

Yrittäjyysasiantuntija / Prizztech Oy

Jari Keinonen

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy

Anne Heikintalo

Yritysneuvoja | Satakunnan Yrittäjät