Minustako yrittäjä -infot


Tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista.

Minustako yrittäjä -infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Infojen aikataulun löydät ao. listalta ja tapahtumakalenterista. Valitse itsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan, tervetuloa!

Kevään aikana iltainfot myös Ulvilassa (17.3.) ja Kokemäellä (1.4.).

Maksuttomat infot järjestää Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa.

  • Lisätiedot: Merja Lehtonen, puh. 044 710 5385 tai Jari Keinonen, puh. 044 720 4638.
  • Ilmoittautuminen: ao. lomakkeella viimeistään infoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.
  • Peruutukset: enter[ät]prizz.fi

PS. Opiskelijaryhmille järjestämme infoja joko Prizztechissä tai oppilaitoksen tiloissa, jätä yhteydenottopyyntö: enter[ät]prizz.fi.

Tietosuojaselosteet

Ilmoittautumislomake

* Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään tapahtuman organisoimiseen ja ko. tapahtumasta viestimiseen (mm. muistutusviesti). Tietoja käyttävät vain tapahtuman organisoinnista vastaavat henkilöt. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointiin. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. (www.prizz.fi/tietosuojaselosteet)
Someseinä

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter

Yrityskehittäjä

Yrittäjyysasiantuntija

Yrityskehittäjä

Yrityskehittäjä

TE-toimiston starttirahaneuvoja