Minustako yrittäjä?


Kiinnostaako yrittäjyys?

Minustako yrittäjä -infoissa ja tapahtumissa saa tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista Satakunnassa. Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville.

Infoissa puhuu Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Saat tietoa myös alkavan yrittäjän Leader-tukirahoituksista.

  • Aikataulut ja ilmoittautuminen: ks. sivun alaosan lomake, ilmoittaudu viimeistään infopäivänä klo 12
  • Peruutukset: enter[ät]prizz.fi

Tapahtumat järjestetään pääosin verkossa, ns. webinaareina, Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Opiskelijaryhmille järjestämme infoja myös oppilaitosten tiloissa, yhteydenotot enter[at]prizz.fi.

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Lisätiedot: Merja Lehtonen, puh. 044 710 5385, Jari Keinonen, puh. 044 720 4638 ja Yrittäjät/Anne Heikintalo, p. 050 527 7145.

Muut maksuttomat yrittäjyysinfot verkossa:

HUOM! Kun olet täyttänyt allaolevan lomakkeen, paina "Lähetä". Tarkista ja vahvista antamasi tiedot painamalla uudelleen "Lähetä". Jos saat vahvistussähköpostin, tiedät että ilmoittautuminen on onnistunut ok (jos viestiä ei näy, tarkista roskapostisi). Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, laita sähköpostia enter@prizz.fi. | Tämän sivun lyhytosoite on www.entersatakunta.fi/yrittajainfot | Tietosuojaselosteet

Ilmoittautumislomake
* Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään tapahtuman organisoimiseen ja ko. tapahtumasta viestimiseen (mm. muistutusviesti). www.prizz.fi/tietosuojaselosteet
Someseinä

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter Satakunta

 UUSYRITYSKESKUS Enter Satakunta

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut Porin seudulla ja Satakunnassa

Hanna Uusitalo

Starttiraha-asiantuntija | TE-toimisto
Loma 27.5.–25.6. | 5.–8.7.

Tero Patoranta

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy
** Lomalla 1.–31.7. **

Merja Lehtonen

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy
** Lomalla 8.7.–4.8. **

Antti Kokkila

Yrittäjyysasiantuntija / Prizztech Oy
** Lomalla 17.–28.6. **

Jari Keinonen

Yrityskehittäjä / Prizztech Oy
** Lomalla 1.–28.7. **

Anne Heikintalo

Yritysneuvoja | Satakunnan Yrittäjät
** Lomalla 1.–31.7. **