Minustako yrittäjä -infot


Kiinnostaako yrittäjyys?

Minustako yrittäjä -infoissa saa tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista.

Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Infojen aikataulun ao. ilmoittautumislomakkeella ja tapahtumakalenterissa.

Ti 2.6. klo 14–16 info järjestetään webinaarina. Ilmoittaudu mukaan, saat osallistumislinkin myöhemmin sähköpostiisi. Tervetuloa!

Maksuttomat infot järjestää Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa.

  • Lisätiedot: Merja Lehtonen, puh. 044 710 5385 tai Jari Keinonen, puh. 044 720 4638.
  • Ilmoittautuminen: ao. lomakkeella viimeistään infoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.
  • Peruutukset: enter[ät]prizz.fi

PS. Opiskelijaryhmille järjestämme infoja joko Prizztechissä tai oppilaitoksen tiloissa, jätä yhteydenottopyyntö: enter[ät]prizz.fi.

Tietosuojaselosteet

Ilmoittautumislomake

* Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään tapahtuman organisoimiseen ja ko. tapahtumasta viestimiseen (mm. muistutusviesti). Tietoja käyttävät vain tapahtuman organisoinnista vastaavat henkilöt. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointiin. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. (www.prizz.fi/tietosuojaselosteet)
Someseinä

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter

Jari Keinonen

Yrityskehittäjä

Antti Kokkila

Yrittäjyysasiantuntija

Merja Lehtonen

Yrityskehittäjä

Tero Patoranta

Yrityskehittäjä

Hanna Uusitalo

TE-toimiston starttirahaneuvoja

 UUSYRITYSKESKUS ENTER

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut Porin seudulla