Minustako yrittäjä -infot


Kiinnostaako yrittäjyys?

Minustako yrittäjä -infoissa saa tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista.

Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Infojen aikataulun löydät tämän sivun alalaidassa olevasta ilmoittautumislomakkeesta ja tapahtumakalenterista.

Webinaareina järjestettävistä infoista saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus Enter Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Tervetuloa mukaan!

  • Lisätiedot: Merja Lehtonen, puh. 044 710 5385, Jari Keinonen, puh. 044 720 4638 ja Yrittäjät/Anne Heikintalo, p. 050 527 7145.
  • Ilmoittautuminen: ao. lomakkeella viimeistään infopäivänä klo 12 mennessä.
  • Peruutukset: enter[ät]prizz.fi

PS. Opiskelijaryhmille järjestämme infoja joko Prizztechissä, Satakunnan Yrittäjien tiloissa tai oppilaitoksen tiloissa, jätä yhteydenottopyyntö: enter[ät]prizz.fi.

Tietosuojaselosteet | Tämän sivun lyhytosoite on www.prizz.fi/yrittajainfot

HUOM! Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina "Lähetä". Tarkista ja vahvista antamasi tiedot painamalla uudelleen "Lähetä". Jos saat vahvistussähköpostin, tiedät että ilmoittautuminen on onnistunut ok (jos viestiä ei näy, tarkista roskapostisi). Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, laita sähköpostia enter@prizz.fi.

Ilmoittautumislomake

* Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään tapahtuman organisoimiseen ja ko. tapahtumasta viestimiseen (mm. muistutusviesti). Tietoja käyttävät vain tapahtuman organisoinnista vastaavat henkilöt. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointiin. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. (www.prizz.fi/tietosuojaselosteet)
Someseinä

Henkilöstö - Uusyrityskeskus Enter Satakunta

 UUSYRITYSKESKUS Enter Satakunta

Alkavien yrittäjien neuvontapalvelut Porin seudulla ja Satakunnassa

Hanna Uusitalo

Starttiraha-asiantuntija | TE-toimisto

Tero Patoranta

Yrityskehittäjä

Merja Lehtonen

Yrityskehittäjä

Antti Kokkila

Yrittäjyysasiantuntija

Jari Keinonen

Yrityskehittäjä

Anne Heikintalo

Yritysneuvoja | Satakunnan Yrittäjät