Verkkopalvelumme


HYÖDYNNÄ
yritystoimintaasi suunnitellessasi tai kehittäessäsi sähköisiä palvelujamme, jotka ovat käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta.  Oletpa sitten etsimässä yrityksellesi toimitilaa tai tonttia, selvittämässä alueen elinkeinorakennetta tai etsimässä yhteistyökumppaneita löytyy apu läheltä. 

Yritystulkki
Yritystulkki-palvelusta löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle yrittäjälle sekä opetuskäyttöön. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää kattavan lomakkeiston yrittäjän arjen avuksi. Palvelu on maksuton.

Vapaat toimitilat ja tontit

Palveluihimme on jo useamman vuoden kuulunut Porin seudun Vapaat toimitilat -palvelu, jonka avulla niin toimitiloja hakevat kuin niitä tarjoavatkin tahot ovat saaneet apua. Vapaat yritystontit -palvelussa alueemme kunnat markkinoivat vapaita yritystonttejaan.  Vapaat asuin- ja vapaa-ajantontit -osiossa puolestaan markkinoidaan Porin seudun asuin- ja vapaa- ajantontteja.

Yrityshakemisto Satakanta
Satakanta on yrityshakemisto Satakunnassa toimiville yrityksille. Palvelu helpottaa yritysten välistä verkostoitumista. Satakannasta yritykset voivat etsiä asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä kontakteja liiketoimintansa tueksi. Yritysten yhteystiedot päivitetään vuosittain Tilastokeskuksen yritysrekisterin perusteella. Satakannassa on nyt helppo päivittää tietoja, tunnuksia ja salasanoja ei tarvita.

Satamittari
Satamittari on Satakunnan maakuntaa kuvaava julkinen tietopankki, johon kootaan Satakuntaa koskevia tilastoja tutkimustietoja. Satamittari tarkastelee ajankohtaisesti alueen elinkeinoelämän kehitystä ja tarjoaa kattavasti Satakunnan kehitykseen liittyvää tietoa. Satamittarista löytyy myös kattavia kunta- ja seutukuntatietoja exceltaulukoina. Lisäksi palvelusta on ladattavissa Satakunnan talous -katsaus, joka tarjoaa puolivuosittain tuoreinta mahdollista toimialoittaista suhdannetietoa Satakunnasta. Satamittaria ylläpitää Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö.

Satakunnan Yrityspörssi
Satakunnan Yrityspörssi on kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle. Satakunnan Yrityspörssiä tuottaa ja ylläpitää Satakunnan Yrittäjät, joka tarjoaa myös maksutonta neuvontapalvelua sukupolven- ja omistajanvaihdostilanteisiin.