HARD TALK Festival – Rohkeus johtaa uuteen


HARD TALK Festival 2020 tarjosi ajatuksia rohkeudesta, intuition hyödyntämisestä ja tunteiden johtamisesta työelämässä. Tapahtuma järjestettiin perjantaina 11.12.2020 jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuman tähtipuhujia olivat Camilla Tuominen, Asta Raami ja Emilia Lahti. Keskustelua johti studiolla Ilkka Halava ja studiovieraana oli Miika Ranne.

 

Perinteisesti Porissa Kehräämön salissa monia sykähdyttäviä hetkiä tarjonnut tapahtuma siirtyi olosuhteiden vuoksi verkkoon. Verkkototeutus mahdollisti osallistumisen ympäri Suomen ja tapahtuma keräsikin paljon huomiota. Tapahtumaan oli tulossa mukaan 750 osallistujaa, kaikki eivät lopulta työkiireiden vuoksi päässeet paikalle. Tapahtuma keräsi kuitenkin yli 400 johtamisesta ja työelämän tulevaisuudesta kiinnostunutta osallistujaa linjoille.

 

Etukäteen mietimme, miten tapahtuma onnistuu verkon välityksellä. Huolemme oli turha, tapahtumasta saatu palaute oli valtavan hyvää. Osallistujat kokivat, että tapahtumassa käsiteltiin juuri oikeita ja ajankohtaisia teemoja huippupuhujien johdolla. Myös tekninen verkkototeutus sai osallistujilta kiitosta hienosta kuvan laadusta ja äänestä sekä visuaalisesta toteutuksesta HTF brändiä kunnioittaen.

 

Mm. näin HTF2020 tapahtumaa kommentoitiin:

 

 • Ihan huikea kokonaisuus; heittämällä vuoden innostavin webinaari! Kiitos etämahdollisuudesta!
   
 • Hyvät puhujat, jotka kolahtivat minuun aivan totaalisesti. Olen täysin samaa mieltä, että nämä asiat ovat tärkeitä ja tulevaisuuden johtamisen näkökulman käsittelyä on hyvä jatkaa.  
   
 • Kokonaisuus todella erinomainen. Uskon että aiheet olivat juuri niitä, joiden avulla yhteiskuntana, yrityksinä ja yksilöinä voimme tulevaisuudessa menestyä ja elää ymmärtäen itseämme ja muita. Lämmin kiitos !
   
 • Kaikki puhujat olivat todella hyviä ja inspiroivia! Aiheet mielenkiintoisia, ajatuksia herättäviä, jopa mykistäviä. Olen todella vaikuttunut! Suuri kiitos tästä kokemuksesta, joka kantaa toivottavasti pitkälle :)
   
 • Loistava, toivoa antava ja lämpimän lempeä tapahtuma. Huippu hyvä kuva ja ääni. 
   
 • Ensimmäinen kerta kun osallistuin. Erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja mitkä todellakin laittoivat ajattelemaan ja kehittämään toimintaamme niin yksilö kuin ryhmätasollakin. Suuri kiitos kaikille puhujille ja järjestäjille.
   
 • Puhujat oli todella inspiroivia ja toivat hienosti yhtymäkohtia toistensa aiheisiin. Myös juontaja ja kommentaattori toivat hyvää sisältöä tapahtumaan. Oli hienoa, että porukka oli linjoilla aktiivista. Toimi siis myös etänä tää tapahtuma!

 

Lue kaikki palautteet