Pop-up kokemäki – loistavan yhteistyön tulos!


Hyvin poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta Pop-Up Kokemäki on tulossa 27. – 29.11. Tapahtuman organisoijina toimivat Kokemäen Yrittäjät ry, Kokemäen kaupunki ja Prizztech Oy ovat olleet kesästä saakka todella hankalien kysymysten äärellä siitä, tulisiko tapahtuma järjestää vai ei. Monet tilanteet tapahtuman järjestämisen aikana ovat ehtineet muuttua useasti. Viranomaismääräyksistä huolimatta tilanteet elävät, eikä mitään varmaa ole voinut sanoa.

Mitä lähempänä olemme tapahtumaa, sitä enemmän innostumme sen järjestämisestä! Tilausta joulutapahtumalle – vaikkakin aikaisempia vuosia pienimuotoisemmin – on olemassa! Joulumielen nostamisen lisäksi pyrimme luomaan tapahtumalla elinvoimaa – tai hyvää pöhinää – kuten Kokemäen Yrittäjät asian ilmaisevat.

Tapahtuman järjestäminen on osoitus siitä, että Kokemäellä osataan tehdä erinomaista yhteistyötä – sanokoot muut sitten mitä tahansa!

Tulehan sinäkin mukaan Pop-Up Kokemäki -tapahtumaan hakemaan joulumieltä - terveenä, oireettomana ja viranomaismääräyksiä noudattaen!

 

Joulunalusterveisin

Tomi Suovanen, Kokemäen Yrittäjät ry 
Essi Piiroinen,   Kokemäen kaupunki
Tero Patoranta, Prizztech Oy