Hack Y/our Future - innovaatiokilpailu

18.03.2021 klo 08:00 - 19:00

Etänä: Discord-alusta


Tervetuloa Hack Y/our Future -innovaatiokisaan 18.3.2021 klo 8-19!  Tapahtuma on suunnattu toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille ja se toteutetaan virtuaalisena Discord-alustalla.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ideoida yritysten ja muiden organisaatioiden asettamien haasteiden ratkaisuja yhdessä oman tiimin ja mentoreiden kanssa. Haasteita ratkaistaessa opiskelijat voivat hyödyntää monipuolisesti eri osaamistaustoja esimerkiksi tekniikasta, hyvinvointiteknologiasta, kiertotaloudesta tai liiketaloudesta.

 

Tapahtuman yhteydessä haasteiden antajat tarjoavat myös harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja sekä työmahdollisuuksia. Innovoimalla ratkaisuja opiskelijalle tarjoutuu samalla mahdollisuus vakuuttaa työnantaja omalla aktiivisuudella ja osaamisella. Opiskelijat voivat osallistua valmiilla tiimillä tai itsenäisesti, jolloin etsimme opiskelijalle osaamistaustaa vastaavan tiimin.  Tapahtuma sopii hyvin kv-opiskelijoille.     

 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu!

https://www.pories.fi/hack-your-future-2021

Ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy, Sataedu, WinNova ja Crazy Town sekä Talent Boost Robotics, Satakunta DigiHealth ja Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hankkeet, joita rahoittavat Satakunnan ELY-keskus, Satakuntaliitto ja SYKE ESR-, EAKR- ja EU LIFE-rahoituksilla sekä alueen kunnat. Tapahtuman tuottaa Pori Entrepreneurship Society. 

Yhteystiedot: 

Santeri Koivisto, SAMK / RoboAI, santeri.koivisto@samk.fi 
Pauliina Harrivaara, Prizztech Oy / Robocoast / Talent Hub, pauliina.harrivaara@prizz.fi 
Tiina Kallio, WinNova / Talent Hub, tiina.kallio@winnova.fi 
Mari Ahvenjärvi, Sataedu / Talent Hub, mari.ahvenjarvi@sataedu.fi 
Niina Holappa, Prizztech Oy / Satakunta DigiHealth -hanke, niina.holappa@prizz.fi 
Meri Olenius, SAMK / Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hanke, meri.olenius@samk.fi 
Toni Pienonen, Crazy Town, toni.pienonen@crazytown.fi 
Violeta Ivanova, Pori Entrepreneurship Society, violeta.ivanova@pories.fi