HARD TALK Festival

25.03.2022 klo 09:00 - 11:00

Verkossa


Vapaus & autonomia - Työn uusi järjestys

 

 

Murrosvuosikymmenet ovat sekä kasvun että hajoamisen aikaa. Kriisit, sota, sääntöpohjaisuus, työmarkkinat, sopiminen – mistä suunta tälle vuosikymmenelle? HARD TALK Festival 22 pureutuu työn uuteen järjestykseen aikana, jolloin strateginen ajattelu ei voi enää olla paperitiikerien rapinaa. Viisi näkökulmaa, rakentavaa ajattelua, rohkeita kokeiluita ja avautuvan markkinan analyysiä – vuoden paras perjantaiaamu verkossa!


JOHANNA RAISKIO, Unfair: Miten 4+1 –malli toimii käytännössä?
Unfair Lean Marketing -yrityksen toimari Johanna Raiskio uskoo ihmisiin ja rakastaa liiniä ajattelua. Hän on innostaja ja sparraaja, joka rohkeasti uudistaa johtamista käytännössä.

JOHANNA PYSTYNEN, LaaS: Johtaminen palveluna, mikä muuttuu?
Johanna Pystynen johtaa LaaS Company Oy:tä, joka syntyi halusta jakaa Euroopan parhaana työpaikkana palkitun Vincit Oy:n tuloksellisiksi todistetut työkalut kaikkien saataville.

JUUSO ENJALA, Solenovo: Vientiä etänä, rekryalueena maailma
25 vuotta sitten perustettu Solenovo on kotimaassa jo konkariosastoa, mutta etäaikana Juuso Enjala johti yrityksen avaamaan viennin Pohjois-Karjalasta maailmalle ja ryhtyi rekrytoimaan kansainvälisiä osaajia.

CAROLIINA SIEVERS: Open Talent Market – artistitason työtä?
Caroliina Sievers suhtautuu innolla työelämän muutokseen, yrittäjämäiseen ajattelutapaan ja avaa, mitä tarkoittaa Open Talent Market.

ILKKA HALAVA, Future Works: Työ vedenjakajan tällä puolen
Ilkka Halava on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista, tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja kotimaisen puhujataivaan kestotähti, joka aina löytää uuden näkökulman työelämän ilmiöistä.Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuman tarjoavat Prizztech Oy, Pori, Ulvila, Kokemäki, Harjavalta ja Eura.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ