Hihat ylös - Google Analytics 4 -perusteet

24.01.2023 klo 14:00 - 16:00

Hotelli Scandic, Pori


Ti 24.1. klo 14 - 16, kouluttajana Jussi Pirhonen, Tovari

Miltei kaikilla yrityksillä pitäisi olla kirjanpitäjä, jolla on luvut hanskassa. Samoin jokaisella markkinoijalla täytyy olla Google Analytics, jossa on luvut kunnossa. Analytics 4 on siis “uusi” Google Analytics ohjelma, joka tulee korvaamaan nykyisen Google Analytics Universalin lopullisesti heinäkuun 1 päivä 2023. Eli Analytics 4 tutustuminen ja asentaminen on käytännössä pakollista, jos mielit markkinointia tehdä tehokkaasti myös vuoden päästä.

Tässä koulutuksessa sen asennamme Analytics 4 ihan käytännössä. Jotta voit sen koulutuksen aikana asentaa tarvitset joko:
- Google Tag Manageriin pääsyn (joka on jo asennettu sivustolle) TAI
- Jos sivusto käyttää WordPressiä, tarvitse pääkäyttäjätunnukset TAI
- Jos sivustosi käyttää jotain muuta CMS järjestelmää (drupal yms), tarvitset pääkäyttäjätunnukset TAI
- Pääsyn muokkaamaan sivuston koodia

Oma kone mukaan.

Koulutus järjestetään Hotelli Scandicin kokoustilassa, Itsenäisyydenkatu 41, Pori

Ilmoittaudu tästä


Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta, joka on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin (noin 20 erilaista). Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja). 

Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
marja.suonvieri@prizz.fi
044 3235 194