Hihat ylös - Yritysvideon toteuttaminen

30.08.2022 klo 14:00 - 16:00

Hotelli Scandic, Pori


Koulutus tarjoaa osallistujille tietoa mm. siitä, minkälaisia sisältöjä kannattaa tehdä eri medioihin.

Ti 30.8. klo 14 - 16, kouluttajana Somesis

Käydään läpi eri sosiaalisen median alustoja (esim. TikTok, Instagram, Facebook) ja mikä on millekin alustalle sopiva kuvaustyyli. Kerromme oman kokemuksemme kautta opittuja vinkkejä puhelimella kuvaamiseen. Käydään mm. läpi millä sosiaalisen median alustalla toimii parhaiten pysty- tai vaakavideo, miten videoon lisätään musiikkia tai tekstiä. Ideoidaan yrityksille aiheita videoiden tekemiseen ja opetellaan Reelsien eli Kelojen teko. Jokainen osallistuja pääsee kokeilemaan Reels videon kuvaamista ja luomista, sekä opastamme siihen myös henkilökohtaisesti työpajan aikana

Koulutus järjestetään Hotelli Scandicin kokoustilassa, Itsenäisyydenkatu 41, Pori
 

Ilmoittaudu tästä


Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta, joka on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin (noin 20 erilaista). Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja). 

Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
marja.suonvieri@prizz.fi
044 3235 194