Hybridiuhat tapahtumissa

17.06.2022 klo 10:30 - 13:00

Kokous- ja juhlatila Färjäämö, siltapuistokatu 14 Pori


Suurtapahtumien kesä Satakunnassa on jo nurkan takana. Satakunnan valtaa monet tutut suurtapahtumat sekä myös uusia tapahtumia olemme saaneet maakuntaamme. Massatapahtumia järjestetään tänä kesänä viikoittain.

Ukrainan sodan vaikutukset ulottuvat myös Suomeen. Hybridiuhat eivät ole uusi asia tapahtumien parissa ja mahdollisia uhkia on etenkin suurtapahtumissa jo aikaisemminkin kartoitettu. Minkälaisia hybridiuhkia Suomeen kohdistuu ja kuinka näihin tulee varautua tapahtumissa? Suurtapahtumat ovat näkyvä ja otollinen alusta kaikenlaiselle vaikuttamiselle. Miten suojautua informaatiovaikuttamiselta?

Sotilasprofesssori Aki-Mauri Huhtinen Maanpuolustuskorkeakoulutusta tulee puhumaan satakuntalaisille tapahtuma-ammattilaisille miten tunnistaa informaatiovaikuttaminen ja miten siltä voi suojautua.

Tapahtumateollisuus ry:n varapuheenjohtaja ja Suomen Palloliiton tapahtumatoiminnon päällikkö Kalle Marttinen kertoo miten viime kesän UEFA:n jalkapallon EM-kilpailuissa kisaorganisaatio varautui hybridiuhkiin.

Myös Porin kaupungin uusi turvallisuuspäällikkö Jukka-Pekka Schroderus esittäytyy tapahtumassa ja summaa päivän annin.

Aika: Perjantai 17.6.2022 klo 10.30-13

Paikka: Kokous- ja juhlatila Färjäämö, Puuvillan sisäpiha, Pori

Aikataulu:

10.30-11.00 Kahvitarjoilu

11.00-12.00 Sotilasprofesssori Aki-Mauri Huhtinen

12.00-12.30 Suomen Palloliiton tapahtumatoiminnon päällikkö Kalle Marttinen

12.30-13.00 Porin kaupungin turvallisuuspäällikkö Jukka-Pekka Schroderus

Kutsu on avoin kaikille tapahtumien parissa työskenteleville satakuntalaisille yrityksille ja tapahtumajärjestäjille. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Tulevan kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ilmoittaudu mukaan:

https://www.lyyti.in/hybridiuhat_tapahtumissa_2022