Hyvinvointiteknologiamessut 9.–10.11.2020

09.11.2020 klo 09:00 - 10.11.2020 19:00

Verkkototeutus


Tervetuloa Hyvinvointiteknologiamessuille 9.–10.11.2020! Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja koronapandemiasta johtuen tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.

Vuoden kiinnostavin hyvinvointiteknologian tapahtumakokonaisuus esittelee monipuolisesti teknologian ja digitaalisten palveluiden tilaa nyt ja tulevaisuudessa! Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, esittelyjä ja työpajoja uusimpien teknologioiden mahdollisuuksista. Ohjelmaa on tarjolla aamusta iltaan, ja kokonaisuudesta löytyy monta innostavaa vinkkiä sote-palveluiden kehittämiseen.

Tapahtuma on kohdennettu sosiaali- ja terveysalan johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle, opettajille ja opiskelijoille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan Hyvinvointiteknologiamessujen nettisivuilta.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tapahtuman kumppanina toimii STM:n ja THL:n koordinoima HyteAiro-ohjelma. Messuosallistujat pääsevät tutustumaan tapahtumassa mm. HyteAiro-ohjelman tuottamaan Virtuaaliälykotiin (Virtual Smart Home).

Tärppejä ohjelmasta:

Maanantai 9.11.2020:

  • Tapahtuma käynnistyy maanantaina Hyvinvointiteknologia nyt ja tulevaisuudessa webinaarilla, jonka keynote-puhujana toimii tutkimuspäällikkö Johanna Ollila Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta otsikolla ”Osaamisia yhdistämällä tulevaisuuden työelämään”.
  • In Smart furniture and wearables workshop different technologies and their possibilities are presented. You can see some prototypes and meet partners from different disciplines. The workshop is all about networking.
  • Hyvinvointiteknologiamessujen iltaextra: Teknologian uusi rooli terveyden ja hyvinvoinnin palveluissa tarjoilee kiinnostavan kattauksen uusista toimintatavoista, joissa teknologialla on oma roolinsa. Tule tutustumaan ja keskustelemaan!

Tiistai 10.11.2020:

  • Tiistai aamu alkaa Toimintakykyä teknologialla webinaarilla. Webinaari huipentuu Suomen mitatuimman miehen, Pekko Vehviläisen, mielenkiintoiseen keynote-puheenvuoroon ”Voiko hyvinvointia, onnellisuutta ja rakkautta mitata?” Tule innostumaan kanssamme teknologian huimista mahdollisuuksista!
  • Iltapäivän Terveysteknologia – jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua -webinaarissa esitellään täysin uudenlaista kehitteillä olevaa teknologiaa, olemassa olevien teknologioiden käytön tehostamismahdollisuuksia ja teknologiaa hyödyntäviä uusia toimintamalleja. Webinaarin keynote-puhujana toimii Dosentti, Satasairaalan osastonylilääkäri ja Porin perusturvan vt. ylilääkäri Juha Puustinen otsikolla ”Teknologian soveltamisen mahdollisuuksia satakuntalaisessa lääketieteen tutkimuksessa”.
  • HyteOpe-hankkeen PedaTorilla kuullaan ja jaetaan hyvinvointiteknologian opetuksen hyviä käytänteitä. PedaTorilla hankkeen toimijat kertovat hankkeen toteutuksesta sekä tuloksena syntyneistä hyvinvointiteknologian opetuksen käytännönläheisistä toteuttamisideoista. Yhteiseen PedaKoppaan kerätään osallistujilta lisää hyviä käytänteitä ja ideoita.
  • Hyvinvointiteknologiamessut 2020 huipentuvat tiistain Iltaextraan. Teknologia työ- ja toimintakyvyn vauhdittajana -osio nostaa esille vaikuttavia ratkaisuja erilaisiin työ- ja asiakastilanteisiin.

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satasairaala, Tampereen yliopisto ja WinNova. Maanantain tapahtuman toteuttaa Satakunta DigiHealth -hanke ja tiistain tapahtumajärjestelyistä vastaavat Satakunta DigiHealth ja Tulevaisuuden sairaala innovaatioalustana -hankkeet. Hankkeita rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Lue lisää Hyvinvointiteknologiamessuista!  
Tutustu myös RoboAI-viikon ohjelmaan.