Minustako yrittäjä? -kiertue Kokemäellä (maksuton)

26.04.2023 klo 17:00 - 19:30

Kokemäki | Vanha Yhteiskoulu (Tulkkilantie 16 b)


Tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista

Minustako yrittäjä? -infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville.

1. Webinaarit järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

2. Iltainfoja järjestämme eri puolilla Satakuntaa. Tapahtumapaikan osoitetiedot löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Infoissa puhuvat Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Eri paikkakunnilla on yleensä myös kunnan/kaupungin ja paikallisen yrittäjäjärjestön edustajien lyhyet puheenvuorot.

ILMOITTAUTUMINEN nettilomakkeella viimeistään tapahtumapäivänä klo 12:
>> www.entersatakunta.fi/yrittajainfot

Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi (jos et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostisi, tai ota yhteyttä enter@prizz.fi).

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Infot ovat maksuttomia - Tervetuloa mukaan!

* * * *

Yrittäjyysinfot teemoittain:

- Minustako yrittäjä? -infot | Yleiskatsaus yrittäjyyteen ja starttirahan hakemiseen sekä tietoa maksuttomista neuvontapalveluista Satakunnassa (infot järjestetään webinaareina ja iltainfoina eri paikkakunnilla Satakunnassa)
- Mistä idea yrittäjyyteen? | Liikeidean keksiminen, yrittäjäksi yritysoston kautta, jne. (webinaari)
- Liikeidea 1/2: Ideasta liikeideaksi | Ohjausta liikeidean kehittämiseen ja testaamiseen (webinaari)
- Liikeidea 2/2: Liikeideasta suunnitelmaksi | Mitä kaikkea liiketoimintasuunnitelman työstämisessä tulee huomioida (webinaari)
- Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys | Käytännön tietoa sivutoimisesta yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä (webinaari)

Jaa uutinen