Minustako yrittäjä -kiertue Pomarkussa

16.03.2022 klo 17:00 - 19:00

Pomarkku | Kunnanvirasto


Tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista

Minustako yrittäjä -infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. | Maksuton

Ne infot, missä lukee "Webinaari", järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Iltainfoja järjestämme eri puolilla Satakuntaa. Tapahtumapaikan osoitetiedot löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Infoissa puhuu Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Eri paikkakunnilla on yleensä myös kunnan/kaupungin ja paikallisen yrittäjäjärjestön edustajien lyhyet puheenvuorot.

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Infot ovat maksuttomia - Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN nettilomakkeella viimeistään tapahtumapäivänä klo 12:
>> www.entersatakunta.fi/yrittajainfot

Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi.
 

Infot teemoittain:

- Minustako yrittäjä? -infot | Yleiskatsaus yrittäjyyteen ja starttirahan hakemiseen sekä tietoa maksuttomista neuvontapalveluista Satakunnassa (infot järjestetään webinaareina ja iltainfoina eri paikkakunnilla Satakunnassa)
- Mistä idea yrittäjyyteen?
- Liikeidea 1/2: Ideasta liikeideaksi | Ohjausta liikeidean kehittämiseen ja testaamiseen
- Liikeidea 2/2: Liikeideasta suunnitelmaksi | Mitä kaikkea liiketoimintasuunnitelman työstämisessä tulee huomioida
- Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys | Käytännön tietoa sivutoimisesta yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä