Miten suojaat arvokkaan aineettoman omaisuutesi

04.06.2020 klo 14:00 - 16:00

Verkkoseminaari


Kriisiaikana syntyy paljon uusia ideoita ja keksintöjä, joiden suojaaminen ei välttämättä ole keksijälle entuudestaan tuttua. Oletko pohtinut, miten voisit suojata tämän arvokkaan aineettoman omaisuutesi, varmistaa oikeutesi ja lisätä tuotteesi arvoa?

Auktorisoitu patenttiasiamies Harri Koivisto Koivisto PatentIT Oy:stä tarjoaa tiiviin tietopaketin siitä, mitä IPR (Intellectual Property Rights, aineettomat oikeudet) tarkoittaa käytännön liiketoiminnassa. IPR muodostuu tekijänoikeudesta ja teollisoikeuksista, kuten patentti, tavaramerkki ja mallisuoja. 

Tule seuraamaan maksutonta webinaaria etäyhteydellä. Lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostitse ja tilaisuuden jälkeen saat myös tallennelinkin, josta voit katsoa webinaarin myöhemmin. Tilaisuuden kesto on kaksi tuntia ja tallenne on katsottavissa 12 kuukautta. 

Ilmoittaudu tästä

Verkkoseminaariin osallistuminen ja aiempien seminaarien tallennelinkkien tilaaminen on maksutonta. Aiempien seminaarien linkkejä voit tilata täältä. Sarja on osa Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hanketta, jota rahoittavat Satakunnan ELY-keskus (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto) sekä alueen kunnat.