Risto E. J. Penttilä: Ohituskaista - kymmenen käskyä valintatilanteessa olevalle

29.03.2023 klo 15:00 - 17:00

Porin Yliopistokeskus


Etkö saanut opiskelupaikkaa? Uskallatko heittäytyä yrittäjäksi? Eikö tullut ylennystä? Oletko aloittamassa uuden vaiheen elämässäsi etkä tiedä, mitä tehdä? Great! Muutos on mahdollisuus siirtyä ohituskaistalle.

Valintatilanteet ovat vaikeita. On vaikea tietää, mikä on oikea reitti. Vielä vaikeampaa on irtautua epäinnostavasta ympäristöstä. Varsinainen ohituskaista on se, että tekee sellaisia asioita, joita muut ikätoverit eivät tee.

Keskiviikkona 29.3.2023 klo 15-17 Risto E. J. Penttilä (toimitusjohtaja, Nordic West Office; pääsihteeri, European Business Leaders’ Convention) luennoi Porin yliopistokeskuksella uuden edessä olemisesta, valinnan mahdollisuuksista ja niiden hyödyntämisestä. Tule kuuntelemaan!

Ohituskaista on vaihtoehto jonossa etenemiselle. Jono on turvallinen. Jono on ennustettava. Varsinainen ohituskaista on kuitenkin se, että tekee sellaisia asioita, joita muut ikätoverit eivät tee.

Luento on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu luennolle tästä.

Luennon järjestävät yhteistyössä Porin yliopistokeskus ja Prizztech. Tervetuloa!