Rohkea rokan syö, muut jää ilman

11.06.2020 klo 14:00 - 16:00

Verkkoseminaari


Miksi oma viestini hukkuu kaiken massan keskelle ja voiko pieni toimija saada ääntään kuuluviin? Mistä kerätä rohkeus myydä itseään, osaamistaan ja palveluitaan tuntematta myyntihäpeää? Kuinka löytää itselleen oikea tapa rohkeasti markkinoida yritystä ja voiko tehdä rohkeaa markkinointia, jos itse ei ole rohkea? 

Koronan keskellä ja sen jälkeen maailma on toisen näköinen ja toimintatavat muuttuvat pysyvästi. Pasi Raution koulutuksesta saat eväitä välineiden valintaan ja vinkkejä tekemiseen. 

- Mitä on rohkea markkinointi
- Rohkeaa ilman rohkeaa sielua
- Asiakkaiden vakuuttelu sisällön avulla
- Myyntihäpeä ja itsensä myynti
- Suuri Q&A 

Tule seuraamaan maksutonta webinaaria etäyhteydellä. Lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostitse ja tilaisuuden jälkeen saat myös tallennelinkin, josta voit katsoa webinaarin myöhemmin. Tilaisuuden kesto on kaksi tuntia ja tallenne on katsottavissa 12 kuukautta. 

Ilmoittaudu tästä

Tilaa tästä tallennelinkki myös Pasi Raution aiempaan webinaariin "Markkinoinnissa ja myynnissä ei ole oikotietä onneen". Verkkoseminaareihimme osallistuminen ja tallennelinkkien tilaaminen on maksutonta. Sarja on osa Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hanketta, jota rahoittavat Satakunnan ELY-keskus (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto) sekä alueen kunnat.