Tapahtuma-alan yrityksille apua korkeakouluopiskelijoista!

08.03.2022 klo 11:00 - 13:00

Webinaari


Tiistaina 8.3 klo 11-13 järjestetään infotilaisuus siitä, miten tapahtuma-alan yritykset voivat tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Tervetuloa mukaan kuulemaan, miten SAMK:in liiketalouden, yrittäjyyden ja matkailun opiskelijat voivat olla mukana kehittämisyhteistyössä, oli kyseessä sitten pieni tai isompi projekti julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Opiskelun ja yhteistyön monipuolisuus nykypäivän korkeakoulussa tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia. Tutumpien harjoittelu- ja opinnäytetyövaihtoehtojen lisäksi esittelemme myös projektimahdollisuudet, opintojaksoyhteistyön sekä opinnollistamisen. Esimerkkien kautta kerromme, miten nämä mahdollisuudet voisivat palvella tapahtuma- ja matkailualaa. Kesäsesonkia silmällä pitäen kerromme myös opiskelijoille kohdennetuista rekrytointikanavista. Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/opiskelijoista_apua

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Tulevan kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.

Tapahtumaan osallistuminen on yrityksille ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella.