Työnantajamielikuva ratkaisee osaajamarkkinoilla

27.01.2023 klo 08:30 - 11:30

Kokoustila Färjäämö, Puuvilla. Siltapuistonkatu 14 Pori.
Mahdollisuus osallistua myös etänä


WorkFLOW People - menesty rekrytoinneissa

Osaajapula on monen yrityksen haasteena ja kasvun esteenä. Aamupäivän aikana kuullaan kaksi puheenvuoroa siitä, miten lisätä yrityksen vetovoimaisuutta rekrymarkkinoilla ja mitä on tehtävissä pitovoiman lisäämiseksi, jotta nykyinen henkilöstö kokee olevansa halutussa työpaikassa.

Asiantuntevat ja inspiroivat puheenvuorot pitävät Susanna Rantanen ja Milla Heikkilä. Heiltä löytyy kokemusta modernista työnantajabrändäyksestä, henkilöstöhallinnosta, työntekijäkokemuksen kehittämisestä ja rekrytoinnista.

Katso tarkemmat puhujaesittelyt ja ilmoittaudu mukaan!

OHJELMA:
8.30 Aaamukahvi
9.00 Puheenvuorot:

Moderni vetovoimaisuus rekrytoinnissa – Susanna Rantanen 

Moni kokee osaajapulan hidastavan tai vaikeuttavan yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamista. Susanna Rantanen haluaakin antaa konkreettisia vinkkejä miten tehdään omasta brändistä erottuva ja vetovoimainen.

Susanna RantanenSusanna Rantanen on modernin osaajamarkkinoinnin suomalainen pioneeri ja toimialan kehittäjä. Hänen yrityksensä Employee Experience Agency Emine on saanut tunnustusta mm. vuonna 2020, jolloin yhdysvaltalainen HR Tech Outlook nimesi yrityksen TOP 10 European Employer Branding Agencies -listalle. Susanna tunnetaan modernin työnantajabrändäyksen mestarina sekä HR:n ja liiketoiminnan yhteen paketoivana strategisena ajattelijana. Susannan kehittämien menetelmien avulla hän haluaa kirkastaa työnantajakuvaa, etenkin tänä jatkuvan muutoksen aikana, jolloin epätietoisuus sekä epävarmuudet pakottavat työnantajat pitovoimansa ja vetovoimansa kehittämiseen ja kirkastamiseen.
 

Työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittäminen – Milla Heikkilä

Mikäli yritykset haluavat pitää parhaat tekijät talossa, on heille tarjottava ympäristö, joka tukee työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä ja hyvinvointia. Vietämme keskimäärin kolmasosan elämästämme töissä, mutta tästä huolimatta liian moni tuntuu olevan jollain tasolla tyytymätön työhönsä. Uuden normaalin aikakausi ja ”The Great Resignation” edellyttävät nopeaa reagointia.


Milla Heikkilä on nykyaikaisen henkilöstöhallinnon ammattilainen. Hänellä on usean vuoden kokemus työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittämisestä sekä rekrytoinnista IT-alalla. Päivätyönään Milla toimii konsulttitalo Sofokuksen Chief Happiness Officerina, vastaten yrityksen henkilöstöstä ja heidän onnellisuudestaan. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa väitöskirjaa, sekä valmentaa yksityis- ja yritysasiakkaitaan kohti onnellisempaa ja tuottavampaa työelämää. Milla Heikkilä myös luotsaa aihetta käsittelevää Better Monday podcastia, missä haastatellaan alan johtavia asiantuntijoita ympäri maailmaa.

 


Tapahtuma on osa Prizztechin WorkFLOW-hanketta, jota tukee Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Jaa uutinen