Viis vinkkiä työkalupakkiin

15.02.2023 klo 09:00 - 10:00


Konkeettisia apuja, kullanarvoisia vinkkejä ja uusia ideoita suoraan käytäntöön

Viis vinkkiä työkalupakkiin!

Konkeettisia apuja, kullanarvoisia vinkkejä ja uusia ideoita suoraan käytäntöön. Eventcoast järjestää tammi-kesäkuun aikana viitenä aamuna tapahtuman, jossa pääset asiantuntijoiden avulla poimimaan parhaat vinkit tapahtumatoimijan arkea helpottamaan. Osa tilaisuuksista on verkossa ja osa hybriniä.

Keskiviikkona 15.2.2023 klo 9.00-10.00 teemana on: "Miten teet voittavia tarjouksia ja siten enemmän kauppaa"

Myyntiin liittyy sanonta "Time breaks the deals" eli nopeus on valttia tarjouksen tekemisessä. Myös tarjouksen erottuminen edukseen luettavuudeltaan ja ulkonäöltään auttaa voittamaan enemmän kauppa. Käymme läpi mistä elementeistä hyvä tarjous koostuu, mitä siinä pitää huomioida ja demonstroimme tarjouksen tekemisen Duuers tarjoustyökalulla.

Duuers on kotimainen SaaS-ohjelmisto, joka on tehty mikro- ja pk-yritysten tarpeita silmällä pitäen sekä toiminnallisuudeltaan ja hinnaltaan. Sen avulla voit luoda tarjouspohjat ja kirjaston, jolloin voit helposti ja nopeasti luoda voittavia tarjouksia sekä seurata tarjouskantasi tilaa ja edistymistä.

Tämä tapahtuma järjestetään Teamsissa. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Muut "Viis vinkkiä työkalupakkiin"-koulutusta ovat:

Tiistai 31.1.2023 klo 9.00-10.00. Teemana: Helpostusta tapahtumatuotannon suunnitteluun ja hallintaan (Teams)

Torstai 30.3.2023 klo 9.00-11.00. Teemana: Alueelliset markkinointimahdollisuudet tapahtuma-alalla  (Hybridi)

Keskiviikko 24.5.2023 klo 9.00-10.00. Teemana: Vauhtia verkostosta. (Lähitapahtuma Porissa)

Keskiviikko 14.6.2023 klo 9.00-10.00. Toivepäivä, vinkkaa meille mihin tapahtumateollisuuden haasteeseen sinä haluaisit meidän tarttuvan?

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Tulevan kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.