Viis vinkkii työkalupakkiin, Vauhtia verkostosta

24.05.2023 klo 09:00 - 10:00

Crazy Town


Tule kirkastamaan ajatuksia omista verkostoistasi ja luomaan uusia yhteyksiä!

Prizztechin ja CrazyTownin yhteistyössä järjestämä tilaisuus keskiviikkona 24.5.2023 klo 9.00 - 10.00 esittelee verkostojen merkitystä tapahtuman järjestämisessä.

Miten verkostoja tulisi määritellä, millaisia vuorovaikutussuhteita ja johtajuutta niistä löytyy? Kannattaako verkostoitumiseen uhrata aikaa ja jos, miksi ja millaisessa tilanteessa? Vai ovatko verkostot muodostuneet jo itsellään? Kati Fager on Crazy Town Porin yhteisömanageri, joka on toiminut verkostoissa jo parinkymmenen vuoden ajan. Hänestä verkostoissa on tärkeintä vastavuoroisuus ja hyvän kierto - jos joku auttaa sinua, auta sinä vuorostasi jotakuta toista!

 

Tapahtuman järjestää Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast. Eventcoast tarjoaa apua tapahtuma-alan yrityksille oman liiketoiminnan kehittämiseen. Tulevan kahden vuoden aikana järjestetään monipuolisesti tilaisuuksia, palveluita ja verkostoitumistapahtumia satakuntalaisille tapahtuma-alan yrityksille.Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja hanketta koordinoi Prizztech Oy. Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri-hanke toteutetaan Satakuntaliiton EAKR-REACT rahoituksella. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.