WFI 2022

16.06.2022 klo 09:00 - 11:00

Kehräämö, Puuvillatehtaan sisäpiha, Pumpulikatu | Pohjoisranta 11, 28100 PORI


Livetilaisuus: MIKKO KUITUNEN ja PERTTU PÖLÖNEN

Kevään 2022 WorkFLOW Inspires -tapahtuman neljä huippupuhujaa ovat työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Heidän puheenvuoroistaan rakentuu kattaus, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Inspiroivat puhujamme ovat Saana Rossi, Anssi Rantanen, Perttu Pölönen ja Mikko Kuitunen.

Osa 3: pe 16.6.2022 klo 8.30 - 11.00  MIKKO KUITUNEN ja PERTTU PÖLÖNEN

Kehräämö, Puuvillatehtaan sisäpiha, Pumpulikatu | Pohjoisranta 11, 28100 PORI

Ilmoittaudu tästä.

Mikko Kuitunen:
Motivoiva ja innostava johtaminen, positiivisen ilmapiirin rakentaminen

Mikko Kuitunen on usean tahon palkitseman ohjelmistotalo Vincit Oyj:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän jakaa osaamistaan ja oppimaansa mahdollisimman laajasti ja kertoo nopeasti kasvavan asiantuntijayrityksen johtamisesta, haasteista ja onnistumisista. Mikko tunnetaan innostuneesta ja innovatiivisesta otteesta, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Erityisesti hän paneutuu ihmislähtöiseen ja osallistuvaan johtamiseen sekä ihmisten motivaatioon.

 

Perttu Pölönen:
Työelämän inhimillinen vallankumous

Perttu Pölönen on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Perttu on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.
 

Seminaari järjestetään verkon välityksellä ja se on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Linkki tapahtumaan toimitetaan lähempänä ajankohtaa.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.