WorkFLOW inspires

23.04.2021 klo 09:00 - 10:30

Verkossa


Ketteryyttä ja kilpailukykyä? – Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemia

WorkFLOW inspires -tapahtumassa kuullaan innostavia puheenvuoroja, ideoita ja oivalluksia työyhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen. Kolme huippupuhujaa rakentavat kattauksen, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Seminaarin puhujakolmikko on aiheen huippupuhujia ja he ovat perehtyneet aiheeseen oman kokemuksensa, johdon valmennusten, tutkimuksen ja kirjoittamiensa kirjojen kautta.

WorkFLOW inspires - katso seminaarin muut osiot!

 

Ketteryyttä ja kilpailukykyä? 23.4.2021 klo 9.00 - 10.30

Puheenvuoro johdattelee kuulijat kilpailukyvyn ja jatkuvan uudistumisen kulttuurin äärelle. Nopeasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan uudistumiskykyä, uudenlaista johtamista ja rakenteita, jotka tukevat itseohjautuvaa toimintaa. Rohkeus innovoida ja kyky muuntautua ovat yrityksen elinehto. Karoliina analysoi organisaatioiden menestystarinoita maailmalta ja Suomesta sekä havainnollistaa niiden itseorganisoituvaa mallia.
 

Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemia

Karoliina Jarenko on Uuden työn puuhanainen ja Filosofian Akatemian entinen toimitusjohtaja. Karoliina Jarenko uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat yhdistää ihmisten oppimisunelmat organisaation tavoitteisiin ja strategiaan, ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle. Karoliinan yhdessä Frank Martelan kanssa kirjoittama kirja sisäisen motivaation johtamisesta (Draivi - voiko sisäistä motivaatiota johtaa? Talentum Pro 2015) sai Ekonomien vuoden bisneskirjaraadin irrottamaan pääpalkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon. Heidän seuraava toimitettu teoksensa Itseohjautuvuus - miten organisoitua muuttuvassa maailmassa? (Alma Talent 2017) nosti itseohjautuvuuden suomalaisten organisaatiokehittäjien kuumaksi puheenaiheeksi. Tällä hetkellä Karoliina edistää väitöskirjaansa itseorganisoitumisesta yhdyskuntasuunnittelun kontekstissa ja tutkii äärimmilleen itseorganisoituvien yhteisöjen toiminnallisia rakenteita.

 

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.