Hackaton offers career, project & internship project opportunities - Tutustu Hackathonen uramahdollisuuksiin


Hack Y/our Future 2021 offers innovating with the teams and mentors, meeting global leads and startups in circular economy, robotics, sustainable business & welfare tech.

Career opportunities can be found from Cimcorp as internship & thesis work opportunities https://www.cimcorp.com/fi/careers , Reroute has circular economy project and internship possibilities. More info from Jenni Nurmi / Reroute Ltd.

Crazy Town is a platform for innovation including over 250 professionals -includin startups. Crazy Town has internship and project programmes and the innovation of the hack challenges continues after the event in the Crazy Town community.

More info on career & internship as well as project possibilities: Pauliina Harrivaara/ Talent Hub Manager, Talent Boost Satakunta, pauliina.harrivaara@prizz.fi

--------

Hack Y/our Future 2021 -tapahtuma mätsää osaajia ja yrityksiä 18.3.2021. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ideoida yhdessä tiimin ja mentorien kanssa.

Osana tapahtumaa mukana olevat yritykset ja organisaatiot tarjoavat myös projektityöaiheita, harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja sekä työmahdollisuuksia. Katso tarkemmat tiedot alta kunkin haasteen antajan osalta alta.  

Cimcorp Oy 

Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa.  Yrityksellä on vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinjakelun automaation toimittajana. Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin. 

Cimcorpin tarjoamat uramahdollisuudet löytyvät urasivuilta, joiden kautta voi myös ehdottaa lopputyöaiheita sekä jättää avoimen hakemuksen. Lisää tekstiin “hack your future 21” harjoittelupaikkahaun ja työhaun yhteyteen. 

https://www.cimcorp.com/fi/careers

Kuntopaikka HH Oy / Koti TV -kanava 

Kuntopaikka HH Oy on toiminut jo 11 vuotta liikunta- ja hyvinvointialalla valtakunnallisesti. Yritys tarjoaa Koti TV -televisiokanavalla ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä. Koti TV -kanavan tarkoituksena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä. 

Kuntopaikka HH Oy tarjoaa Koti TV -palveluun liittyen kahden viikon harjoittelujaksoja osana Satakunnan ammattikorkeakoulun Soteekin harjoittelua kevään 2021 loppuun saakka. Lisätiedot riikka.tupala@samk.fi. 

Lisäksi Koti TV -kanavaan liittyen on mahdollista tiedustella projektitöiden ja lopputöiden aiheita. 

Lisätietoja:
Koti TV hankekoordinaattori  
Karoliina Nikander 
karoliina.nikander@kuntoakansalle.fi 
+358 440 411 400 
https://kotitv.fi/ 

Reroute Oy 

Kiertotalouden edelläkävijäyritys kasvaa ja on todellinen vihreän talouden startup. Kysy projektityö- ja harjoittelumahdollisuuksia.

Lisätietoja:
Jenni Nurmi / Reroute Oy
+358 40 533 4716
jenni.nurmi@reroute.fi

Canemure -hanke 

Canemure -hanke etsii uuden liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää osaajaa kiertotalouden ja energiatekniikan toimialalle liityvään kehitystyöhön opinnäytetyöntekijäksi tai vaikka harjoitteluun 6kk pituiselle ajanjaksolle. Kauppakorkeakouluopinnot tai vastaava tausta antavat hyvän pohjan tehtävään liittyen. Voit olla valmistumisvaiheessa oleva opiskelija tai opintosi voivat olla vielä kesken. 

Lisätietoja:
Meri Olenius 
Projektipäällikkö 
Satakunnan ammattikorkeakoulu 
meri.olenius@samk.fi 
+358 44 710 3345


Crazy Town 

Crazy Town on kasvuyritysten, asiantuntijayritysten yhteisö. Crazy Town toimii alustana ja törmäyttäjänä uusille innovaatioille ja tarjoaa myös isoille yrityksille ja teollisuusyrityksille ympäristön uusiutua, tuotekehitystiimeille kehitysympäristön jossa voi testata uusia innovaatioita ja löytää osaajia mm. korkeakouluyhteistyön kautta. Crazy Town toimii korkeakoulukaupungeissa ja linkittyy myös kansianvälisiin osaamiskeskittymiin. Tarjoamme Hack Y/our Future hackin yhteydessä jatkokehitysmahdollisuuksia kehittää ideoita myös asiantuntijayritystemme kautta.

Lisätietoja:
Toni Pienonen  
Asiantuntija, yrittäjä 
+358 400 737 238 
toni.pienonen@crazytown.fi 
https://www.crazytown.fi/ 

 
Tietoja muista avoimista paikoista ja muista yhteistyömahdollisuuksista:  

Pauliina Harrivaara 
Talent Hub Manager 
pauliina.harrivaara@prizz.fi 
+358 40 829 7175 
https://www.prizz.fi/kehittamisteemat/automaatio-ja-robotiikka/talent-hub-robotics.html

Hack Y/our Future 2021 -tapahtuman järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy, Sataedu, WinNova, Porin yliopistokeskus ja Crazy Town sekä Talent Boost Robotics, Satakunta DigiHealth ja Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hankkeet, joita rahoittavat Satakunnan ELY-keskus, Satakuntaliitto ja SYKE ESR-, EAKR- ja EU LIFE-rahoituksilla sekä alueen kunnat. Tapahtuman tuottaa Pori Entrepreneurship Society.