Kasvupalvelut ja liiketoiminnan kehittäminen


Tervetuloa tutustumaan kasvupalveluihin ja liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksiin!

Etsitkö keinoja yrityksesi kasvattamiseen tai uuden liikeidean toteuttamiseen? Olet tullut oikeaan paikkaan. 

Yrittäjät ja yritysten tarpeet ovat Prizztech Oy:n toiminnan lähtökohtana. Palvelumme kattavat yritystoiminnan elinkaaren aina ideasta yrityksen perustamiseen,  kasvuun, kansainvälistymiseen ja omistajanvaihdokseen saakka.

Yritysten liiketoiminnan kehittämistarpeiden kirjo on laaja. Siksi näihin tarpeisiin on kehitetty monipuolinen ja laadukas palveluvalikoima. Olipa kyseessä yrityksen oma liiketoimintaprosessien kehittämiseen liittyvä tai yritysryhmän yhteinen kehittämishaaste, meidän tehtävänämme on etsiä näihin ratkaisuja.

Kasvualusta – Kiihdytä ideasi kasvuun
Kasvualusta tarjoaa yrityksellesi tukea ja resursseja kasvun eri vaiheissa. Autamme sinua tunnistamaan kasvumahdollisuuksia ja kehittämään liiketoimintaasi pitkäjänteisesti.

PreStart – Ideasta innovaatioon
PreStart-ideahautomo tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit kehittää ja arvioida uusia, lupaavia ideoita maksuttomasti. Asiantuntijatiimimme tukee sinua idean kaupallistamisessa ja kehittämisessä.

Yritysmentoritoiminta – Osaamista ja ohjausta
Kokeneet yritysmentorimme antavat tietotaitonsa ja verkostonsa käyttöösi, auttaen sinua yrittäjyyden eri vaiheissa. Saat luotettavan keskustelukumppanin, joka auttaa sinua navigoimaan yrittäjyyden haasteissa ja hyödyntämään sen mahdollisuudet.

Businessenkeli-toiminta – Kumppanuutta ja kapitalia
Haluatko kiihdyttää yrityksesi kasvua ja viedä ideasi kansainvälisille markkinoille? Hyödynnä businessenkeleiden osaamista, kokemusta ja verkostoja. Sijoittajamme auttavat sinua rahoituksen lisäksi myös strategisissa päätöksissä ja avaavat ovia uusille markkinoille.

Tutustu myös WorkFLOW ja Yritysturvallisuuden kehittämisohjelmaan, löydät tärkeitä tietopaketteja yrityksesi kehittämisen tueksi.

Kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin näihin palveluihin. Tutki lisätietoja alhaalta ja ota ensimmäinen askel kohti menestyvää yrittäjyyttä kanssamme.