ESR Vipuvoimaa Ely Satakunnan Yrittäjät

Palveluyritykset kriisistä kasvuun


Löydä uusia mahdollisuuksia muuttuneessa toimintaympäristössä

Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeessa parannetaan pienten palveluyritysten mahdollisuuksia kehittää nykyistä liiketoimintaa sekä luoda uusia liiketoiminta-aloja ja toimintamalleja koronakriisin muuttamassa toimintaympäristössä sekä muissa yrityksen toiminnan kannalta kriittisissä tilanteissa. Kohderyhminä ovat erityisesti palvelu- ja ravintola-alalla toimivat pienet yritykset.

Toimenpiteet ovat konkreettisia ja ne tuottavat sekä yrityskohtaista että yritysten yhteistä toimintaa. Yrityksellä on mahdollista selvittää palvelun tasoa esimerkiksi mystery shoppingin avulla ja osallistua erilaisiin työpajoihin. Yritykset saavat tukea ja neuvontaa tilannekartoituksissa nousseiden tarpeiden ja työpajoissa tulleiden ideoiden mukaisesti.

Kartoitusten ja työpajojen sisältö ja aikataulu suunnitellaan yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marja Suonvieri                    
044 3235 194                       
marja.suonvieri@prizz.fi       

Mari Antikainen
044 710 5362
mari.antikainen@prizz.fi

Kati Mäenpää
050 312 9301
kati.maenpaa@yrittajat.fi

Kartoitukset ja työpajat ovat osa Prizztechin Palveluyritykset kriisistä kasvuun hanketta, jota tukee Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.