ESR Vipuvoimaa Ely Satakunnan Yrittäjät

Palveluyritykset kriisistä kasvuun


Löydä uusia mahdollisuuksia muuttuneessa toimintaympäristössä

Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeessa parannetaan pienten palveluyritysten mahdollisuuksia kehittää nykyistä liiketoimintaa sekä luoda uusia liiketoiminta-aloja ja toimintamalleja koronakriisin muuttamassa toimintaympäristössä sekä muissa yrityksen toiminnan kannalta kriittisissä tilanteissa. Kohderyhminä ovat erityisesti palvelu- ja ravintola-alalla toimivat pienet yritykset.

Toimenpiteet ovat konkreettisia ja ne tuottavat sekä yrityskohtaista että yritysten yhteistä toimintaa. Yrityksellä on mahdollista selvittää palvelun tasoa esimerkiksi mystery shoppingin avulla ja osallistua erilaisiin työpajoihin. Yritykset saavat tukea ja neuvontaa tilannekartoituksissa nousseiden tarpeiden ja työpajoissa tulleiden ideoiden mukaisesti.

Kartoitusten ja työpajojen sisältö ja aikataulu suunnitellaan yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Vahva suositus osallistumiseen: Malimet Oy Malimet tuotteet
Lue myös Prizz.Uutiset artikkeli: "Hihat Ylös!" -työpajat innostavat yrityksiä kasvuun

Malimet suosittelee "Hihat Ylös" -työpajoja yrityksen menestykselle lähes välttämättöminä. Heidän tarinansa osoittaa, että aktiivinen osallistuminen Prizztechin työpajoihin voi olla avain menestykseen liiketoiminnan haasteissa ja muutoksissa.
Malimet keskittyy hiilitettyjen puutuotteiden, kuten ulkoverhouspaneelien, sisustuspaneelien ja terassilautojen, tuontiin. Yrityksen idea syntyi oman talon rakentamisen aikana, kun tarvittavia tuotteita ei löytynyt Suomesta. Yritys perustettiin 8.2.2022 ja laajeni myös autojen vientiin Suomesta ulkomaille.
Yrityksen perustaminen osui koronan loppuvaiheeseen ja Ukrainan sotaan. Omistaja löysi tarvitsemaansa koulutusta Prizztechin uutiskirjeestä, erityisesti "Hihat Ylös" -koulutuksista. Malimet hyötyi myös Somesis Oy:n Instagram-koulutuksesta, joka tarjosi arvokasta tietoa markkinoinnista. Yritys vahvisti brändiään ja lisäsi tuotteidensa arvoa asiakkaiden silmissä oman brändin ja tuotteistamisen työpajojen avulla.
Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmissa on kasvattaa brändin tunnettuutta ja laajentaa tuotevalikoimaa, erityisesti kaivaten laajempia mainonnan suunnittelu- ja sisällöntuotantokursseja Metaan, Instagramiin ja Facebookiin.
 

Hihat ylös!

Hihat ylös -työpajakokonaisuus on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv / yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin, joita järjestetään vuoden 2023 loppuun asti. Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä / työpaja). 

Syksyn 2023 työpajat

pe 1.12. klo 8.30-12.00 Hankkeen päätösseminaari 
Sokos Hotel Vaakuna, Kallela. Kaikille avoin päätösseminaari, jossa keynote-puhujana Pasi Rautio! Aiheina myynti, markkinointi ja asiakaskokemus.
Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Mystery shopping

Mystery shopper eli valeasiakas tekee ostoksia esimerkiksi liikkeissä, kahviloissa tai ravintoloissa ja raportoi käynnistään liikkeenjohdolle. Mystery shopping -kartoituksen avulla voidaan tehokkaasti ja nopeasti selvittää asiakaskokemus ja asiakaspalvelun taso sekä kehitettäviä asioita. Mitattavat asiat sovitaan etukäteen yrityksen kanssa. Kartoitus sisältää kolme testikäyntiä ja siitä tehdään yrityskohtainen raportti. Kartoituksen hinta on 150 € + alv/yritys.

Katso lisää videolta.

 

Koronapulssikyselyn vastauksia

Koronapulssi 1. kysely                                       Koronapulssi 2. kysely

Koronapulssi 3. kysely                                       Koronapulssin sähköinen kysely

Koronapulssi 4. kysely                                       Koronapulssi 5. kysely

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marja Suonvieri                    
044 323 5194              
marja.suonvieri@prizz.fi

Ronja Niemi
040 417 5333
ronja.niemi@prizz.fi

Kati Mäenpää
050 312 9301
kati.maenpaa@yrittajat.fi

Kartoitukset ja työpajat ovat osa Prizztech Oy'n ja Satakunnan Yrittäjien Palveluyritykset kriisistä kasvuun hanketta, jota tukee Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.