ESR Vipuvoimaa Ely Satakunnan Yrittäjät

Palveluyritykset kriisistä kasvuun


Löydä uusia mahdollisuuksia muuttuneessa toimintaympäristössä

Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeessa parannetaan pienten palveluyritysten mahdollisuuksia kehittää nykyistä liiketoimintaa sekä luoda uusia liiketoiminta-aloja ja toimintamalleja koronakriisin muuttamassa toimintaympäristössä sekä muissa yrityksen toiminnan kannalta kriittisissä tilanteissa. Kohderyhminä ovat erityisesti palvelu- ja ravintola-alalla toimivat pienet yritykset.

Toimenpiteet ovat konkreettisia ja ne tuottavat sekä yrityskohtaista että yritysten yhteistä toimintaa. Yrityksellä on mahdollista selvittää palvelun tasoa esimerkiksi mystery shoppingin avulla ja osallistua erilaisiin työpajoihin. Yritykset saavat tukea ja neuvontaa tilannekartoituksissa nousseiden tarpeiden ja työpajoissa tulleiden ideoiden mukaisesti.

Kartoitusten ja työpajojen sisältö ja aikataulu suunnitellaan yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Mystery shopping

Mystery shopper eli valeasiakas tekee ostoksia esimerkiksi liikkeissä, kahviloissa tai ravintoloissa ja raportoi käynnistään liikkeenjohdolle. Mystery shopping -kartoituksen avulla voidaan tehokkaasti ja nopeasti selvittää asiakaskokemus ja asiakaspalvelun taso sekä kehitettäviä asioita. Mitattavat asiat sovitaan etukäteen yrityksen kanssa. Kartoitus sisältää kolme testikäyntiä ja siitä tehdään yrityskohtainen raportti. Kartoituksen hinta on 150 € + alv/yritys.

Katso lisää videolta.

Hihat ylös!

Hihat ylös -työpajakokonaisuus on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv / yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin, joita järjestetään vuoden 2023 loppuun asti. Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä / työpaja). 

Kevään 2023 työpajat


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marja Suonvieri                    
044 3235 194                       
marja.suonvieri@prizz.fi       

Ronja Niemi
040 417 5333
ronja.niemi@prizz.fi

Kati Mäenpää
050 312 9301
kati.maenpaa@yrittajat.fi

Kartoitukset ja työpajat ovat osa Prizztechin Palveluyritykset kriisistä kasvuun hanketta, jota tukee Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.