ESR Vipuvoimaa Ely Satakunnan Yrittäjät

Palveluyritykset kriisistä kasvuun


Löydä uusia mahdollisuuksia muuttuneessa toimintaympäristössä

Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeessa parannetaan pienten palveluyritysten mahdollisuuksia kehittää nykyistä liiketoimintaa sekä luoda uusia liiketoiminta-aloja ja toimintamalleja koronakriisin muuttamassa toimintaympäristössä sekä muissa yrityksen toiminnan kannalta kriittisissä tilanteissa. Kohderyhminä ovat erityisesti palvelu- ja ravintola-alalla toimivat pienet yritykset.

Toimenpiteet ovat konkreettisia ja ne tuottavat sekä yrityskohtaista että yritysten yhteistä toimintaa. Yrityksellä on mahdollista selvittää palvelun tasoa esimerkiksi mystery shoppingin avulla ja osallistua erilaisiin työpajoihin. Yritykset saavat tukea ja neuvontaa tilannekartoituksissa nousseiden tarpeiden ja työpajoissa tulleiden ideoiden mukaisesti.

Kartoitusten ja työpajojen sisältö ja aikataulu suunnitellaan yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Hihat ylös!

Hihat ylös -työpajakokonaisuus on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv / yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin, joita järjestetään vuoden 2023 loppuun asti. Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä / työpaja). 

Syksyllä 2023 tulossa on myös esihenkilökoulutus, joka pitää sisällään neljä kertaa neljän tunnin työpajat. Tämän lisäksi työpajoja on tarkoitus pitää vielä somemarkkinoinnin teemoista (metamarkkinointi ja sisällöntuotanto), työhyvinvoinnista ja tekoälyn hyödyntämisestä. Kannattaa siis ehdottomasti pysyä kuulolla, kun ilmoitamme tarkemmin ajankohdista ja muista tiedoista lähempänä!

Kevään 2023 työpajat

 • ti 30.5. klo 14-16 Edistä työhyvinvointia 1 (maksuton starttipaja)
  Porin yliopistokeskus, Charlotta. Kouluttajana Maarit Niemelä, Hyvä Tulee
  Lue lisää ja ilmoittaudu

 • ti 6.6 klo 14-16 Edistä työhyvinvointia 2
  Porin yliopistokeskus, Charlotta. Kouluttajana Maarit Niemelä, Hyvä Tulee
  Lue lisää ja ilmoittaudu

Tulossa syksyllä 2023!

 • Elokuussa ChatGPT

 • Syyskuussa 4 x 4h esihenkilökoulutus

 • Lokakuussa työhyvinvointi

 • Lokakuussa/marraskuussa markkinoinnin teemoja: mm. SEO, Sisällöntuotanto, Meta-markkinointi

 

Mystery shopping

Mystery shopper eli valeasiakas tekee ostoksia esimerkiksi liikkeissä, kahviloissa tai ravintoloissa ja raportoi käynnistään liikkeenjohdolle. Mystery shopping -kartoituksen avulla voidaan tehokkaasti ja nopeasti selvittää asiakaskokemus ja asiakaspalvelun taso sekä kehitettäviä asioita. Mitattavat asiat sovitaan etukäteen yrityksen kanssa. Kartoitus sisältää kolme testikäyntiä ja siitä tehdään yrityskohtainen raportti. Kartoituksen hinta on 150 € + alv/yritys.

Katso lisää videolta.

 

Koronapulssikyselyn vastauksia

Koronapulssi 1. kysely                                       Koronapulssi 2. kysely

Koronapulssi 3. kysely                                       Koronapulssin sähköinen kysely

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marjaana Reuben                    
044 242 7672                     
marjaana.reuben@prizz.fi

Ronja Niemi
040 417 5333
ronja.niemi@prizz.fi

Kati Mäenpää
050 312 9301
kati.maenpaa@yrittajat.fi

Kartoitukset ja työpajat ovat osa Prizztech Oy'n ja Satakunnan Yrittäjien Palveluyritykset kriisistä kasvuun hanketta, jota tukee Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.