Osallistu bränditutkimukseen!


Prizztech tekee tiivistä yhteistyötä Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kanssa. Tutkimustoiminta on tärkeä osa yrittäjyyden edistämistä Satakunnassa. Siksi haluamme olla tarjoamassa yrittäjille ja yrityksille mahdollisuuden osallistua meneillään olevaan tutkimukseen ja kehittää sitä kautta omaa toimintaansa.


Hei yrittäjä / yrittäjätiimi!

Suunnittelen yrittäjyyteen keskittyvää tutkimusta, jossa olen kiinnostunut haastattelemaan yrittäjiä, jotka kokevat innostusta/intohimoa brändin rakentamiseen (muun yritystoiminnan ohella). Brändi voi olla yhtä hyvin yritys- tuote- tai vaikka oma henkilöbrändi ja yritys voi olla minkä kokoinen tai miltä toimialalta tahansa. Brändityön ei tarvitse olla myöskään kestänyt pitkään, riittää, että innostusta siihen on. Haastattelu kestää noin tunnin ja toteutetaan rennosti kahvikupposen äärellä haastateltavan toivomassa paikassa tai tarvittaessa etäyhteydellä. Haastattelu ei vaadi ennakkovalmistautumista haastateltavalta, eikä kysymyksiin ole oikeita tai vääriä vastauksia. Tutkimus ja sen raportointi toteutetaan noudattaen tutkimuseettisiä periaatteita, joista kerron ennen haastattelua lisää. Yrittäjän/yrityksen nimeä ei mainita tutkimuksesta kirjoitettavissa raporteissa (ellei asiasta erikseen sovita yhdessä). 

Osallistumisenne olisi erittäin tärkeätä tutkimukseni onnistumisen kannalta, joten kiitos jo etukäteen, jos lähdette mukaan. Samalla voimme niin halutessanne vaihtaa ajatuksia muusta mahdollisesta yhteistyötä Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön ja yrityksenne välillä.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla: kati.suomi@utu.fi tai puhelimitse 050 520 0790.

Yst. terv.
Kati Suomi
Liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden apulaisprofessori
Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö