ESR Vipuvoimaa Ely Prizztech yes Sataedu

Open Platform Entrepreneur Education for Future Work


ESR-rahoitteinen Open Platform Entrepreneurship Education for Future Work -hanke on Prizztech Oy:n, Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedun ja Valtakunnallisen YES ry:n yhteishanke.

Hanke toteutetaan Satakunnassa ja sen tavoitteena on tukea toisen ja korkea-asteen opiskelijoiden yrittäjämäisen osaamisen kehittymistä, vahvistaa opiskelijoiden projektiosaamista, rakentaa yrittäjämäistä toimintakulttuuria sekä lisätä työelämän, oppilaitosten ja opiskelijoiden yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on myös tehdä opiskelijoiden osaamista näkyväksi kansainvälisesti sekä tukea kansainvälisen osaamisen kehittämistä.

Hankkeessa rakennetaan digitaalinen alusta, jossa pelillistetään yrittäjyyskasvatuksen pedagogisia toimintamalleja ja joka toimii työelämän ja opiskelijoiden kohtaamispaikkana. Alusta tekee näkyväksi opiskelijoiden osaamista ja innostaa nuoria oman osaamisen kehittämiseen koko opiskelunsa ajan.

Digitaalinen alusta rakennetaan avoimeksi alustaksi kaikille oppilaitoksille, eikä se ole sidonnainen mihinkään yksittäiseen oppilaitokseen tai korkeakouluun. Hankkeen aikana 100 opiskelijaa tulee testaamaan alustaa ja opiskelijat pääsevät samalla osallistumaan alustan kehittämiseen.

Tavoitteena on digitaalisen alustan vakiinnuttaminen oppilaiden, oppilaitosten, korkeakoulujen ja yritysten toimintakulttuureihin. Näin toimijoiden osaaminen lisääntyy, yhteistyö syvenee sekä ymmärrys yrittäjyyteen lisääntyy.

Open Platform Entrepreneurship Education for Future Work -hanke saa Satakunnan ELY-keskuksen kautta rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2021–31.8.2023.
 

Lisätietoja

Tia Kataja
projektipäällikkö, Prizztech Oy
tia.kataja@prizz.fi
 

Osatoteuttajat

Valtakunnallinen YES ry

Sanna Lehtonen, oiminnanjohtaja
sanna@yesverkosto.fi

Leea Simola, viestintäpäällikkö
leea@yesverkosto.fi

Sataedu Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Pauliina Merikivi, hankepäällikkö
pauliina.merikivi@sataedu.fi

Mika-Markus Mäkelä, opettaja
mika-markus.makela@sataedu.fi

Lue lisää hankkeesta