Robocoast DemoDay: RoboAI

27.02.2024 klo 13:00 - 15:00


Robocoast DemoDay -tapahtumasarjan tilaisuuksissa pääset tutustumaan paikan päällä korkeakoulujen ja yliopistojen laboratorioihin.

RoboAI:n yhteiskäyttölaboratorio on teknologia- ja sovelluskehittämistyöhön keskittyvä, asiantuntijoiden ja nykyaikaisten laitteiden muodostama kokonaisuus. Laboratoriolaitteiden avulla voit esimerkiksi pilotoida tuotantoprosesseja.

Ohjelma

13:00 - 13:10 Robocoast terveiset, Timo Santa-Nokki, Robocoast asiantuntija, SAMK, Robocoast EDIH -hanke
13:10 - 14:20 Robo AI -labran esittely, Pekka Suominen, Tutkimuspäällikkö, SAMK
14:20 - 15:00 Vapaa verkostoituminen ja keskustelu (kahvi)

Kutsu on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan uusimmista innovaatioista ja palveluista sekä tutustumaan Robocoast EDIH:n testiympäristöihin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä teknologian kehitystä ja oppia, miten nämä innovaatiot voivat muuttaa maailmaa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä

Sarja on osa Robocoast EDIH -palveluita. Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan komission kantaa. Euroopan unioni ja projektin rahoittajat eivät ole vastuussa niistä.