Robocoast Digital MeetUp - tilannekatsaus tekoälyn kyberuhkiin

22.05.2024 klo 08:15 - 09:00

Teams webinaari


Tule kuulemaan viimeisimmät päivitykset digitaaliteknologian alalta ja laajentamaan verkostoasi Robocoast MeetUp -webinaarisarjan parissa!


22.5.2024 klo 8:15-9:00, JAMK, Teams

Ilmoittaudu mukaan tästä

Robocoast Digital MeetUp -webinaarisarja tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden tutustua uusimpiin digitaalisen teknologian innovaatioihin. Sarjan tavoitteena on edistää yritysten ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä sekä tunnistaa uusia innovaatiomahdollisuuksia. Kutsumme teidät mukaan kuulemaan viimeisimmät päivitykset digitaaliteknologian alalta ja laajentamaan verkostoanne. Tämä on erinomainen tilaisuus pysyä ajan tasalla alan kehityksestä ja luoda uusia kumppanuuksia.

8:15-8:20 Robocoast EDIH terveiset, Pirita Ihamäki
8:20-8:50 Tilannekatsaus tekoälyn kyberuhkiin, Vesa Vertainen asiantuntija, Jamk
8:50-9:00 Keskustelua ja Robocoast asiantuntija vastaa kysymyksiin
 
Katsaus tekoälyn innovaatioihin, sekä sen tuomiin uhkiin ja mahdollisuuksiin kyberturvallisuuden alueella.
 

Robocoast Digital Meetup -webinaarisarja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutustua uusimpiin digitaalisen teknologian innovaatioihin. Sarjan tavoitteena on edistää yritysten ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä sekä tunnistaa uusia innovaatiomahdollisuuksia. Webinaarit ovat erinomainen tilaisuus pysyä ajan tasalla alan kehityksestä ja luoda uusia kumppanuuksia.

Sarja on osa Robocoast EDIH -palveluita. Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan komission kantaa. Euroopan unioni ja projektin rahoittajat eivät ole vastuussa niistä.