Robocoast MeetUp-webinaari: Kyberturvallisuus ja rikollisuus

21.02.2024 klo 08:15 - 09:00


Tule kuulemaan viimeisimmät päivitykset digitaaliteknologian alalta ja laajentamaan verkostoasi Robocoast MeetUp -webinaarisarjan parissa!

Tule kuulemaan viimeisimmät päivitykset digitaaliteknologian alalta ja laajentamaan verkostoasi Robocoast MeetUp -webinaarisarjan parissa! Sarjan ensimmäinen osa antaa ajankohtaiskatsauksen Kyberturvallisuuden ja -rikollisuuden maailmasta. Tarjolla on myös käytännön vinkkejä riskienhallinnan, sääntelyn vaatimuksien toteuttamiseen sekä standardien hyödyntämiseen.

Ohjelma

8:15 – 8:20 Robocoast EDIH terveiset, Pirita Ihamäki

8:20 – 8:50 Kyberturvallisuus ja rikollisuus, Jyri Paasonen Assistant Professor, Vaasan yliopisto

8:50 – 9:00 Keskustelua ja Robocoast-asiantuntija vastaa kysymyksiin

Ilmoittaudu mukaan tästä

Robocoast Digital Meetup -webinaarisarja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutustua uusimpiin digitaalisen teknologian innovaatioihin. Sarjan tavoitteena on edistää yritysten ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä sekä tunnistaa uusia innovaatiomahdollisuuksia. Webinaarit ovat erinomainen tilaisuus pysyä ajan tasalla alan kehityksestä ja luoda uusia kumppanuuksia.

Sarja on osa Robocoast EDIH -palveluita. Robocoast EDIH:n toimintaa osarahoittavat Euroopan unioni, Business Finland ja Robocoast EDIH:n toteuttajakumppanit. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan komission kantaa. Euroopan unioni ja projektin rahoittajat eivät ole vastuussa niistä.